Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja se solidaritza amb Canàries a través de la campanya 'Un plàtan per la Palma'

El consistori llança una campanya de recol·lecta de donacions per a l'illa i de conscienciació amb productes locals com el plàtan.

22 d'octubre de 2021

L'Ajuntament de Riba-roja ha llançat la campanya ‘Un plàtan per la Palma’ que busca solidaritzar-se amb l'illa que actualment està patint els efectes devastadors del volcà des del passat 19 de setembre d'enguany, a través de donacions voluntàries i accions de conscienciació.

El consistori aprofitarà el seu esdeveniment del pròxim diumenge 24 d'octubre ‘Riba-roja Pedaleja’ per a fer més visible la campanya que en paraules del seu alcalde Robert Raga ‘pretén sumar esforços cap als nostres veïns palmeros’. La campanya consta d'una recollida de donacions voluntàries i anònimes a través de Bizum i de vidrioles de recollida, el fons de la qual serà entregat al Cabildo de la Palma.

A més, per a conscienciar sobre la importància de l'economia local de l'illa com a via d'ajuda continua per a pal·liar els efectes del desastre natural, l'Ajuntament ha dut a terme la compra de més de 400 plàtans de Canàries que distribuirà durant l'esdeveniment “perquè el nostre veïns i veïnes siguen part d'eixa acció solidària i entenguen que la compra de productes locals ajuda activament a la seua reconstrucció’.

“Volem que els nostres veïns sàpien que aquest gest, de manera contínua i sostenible és la millor mostra d'ajuda; a cada vegada que apostem per productes locals, apostem per la nostra economia i per aliments de qualitat i a més, saborosos” ha ressaltat Raga qui ha explicat que els plàtans aniran acompanyats d'adhesius amb les vies de contacte per a donacions.

Des de l'Ajuntament s'ha informat que l'alcalde ja s'ha posat en contacte amb el president del Cabildo per a solidaritzar-se amb els seus habitants i traslladar “l'afecte que tots els veïns i veïnes de Riba-roja senten cap als illencs. En aquesta situació és important ressaltar la unió dels pobles i prestar tota l'ajuda possible ”.