Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

8

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja se suma a la iniciativa RunCÓncer amb una marxa solidÓria el pr˛xim 12 de desembre

Els participants podran triar qualsevol ruta i horari per a unir-se a la iniciativa.

'ESPORTS I PROMOCIË DE LA SALUT' 4 de novembre de 2020

Riba-roja vol sumar forces contra el càncer i s'ha unit al Circuit RunCàncer – AECC València 2020  per a realitzar una marxa solidària, amb un nou format adaptat a la nova situació generada pel Covid.

Aquesta proposta proposa a la ciutadania realitzar una marxa el pròxim 12 de desembre a l'hora i des del lloc que desitgen, per a simbolitzar la lluita contra la malaltia. La marxa no tindrà una duració i distància establida, sinó que cada participant podrà realitzar els quilòmetres que considere.

A fi de donar visibilitat a la prova, els participants podran pujar la foto de la seua marxa en els seus perfils personals amb l'etiqueta #RunCancer. D'aquesta forma animaran a altres participants a sumar-se a l'esdeveniment.

Per una quantitat simbòlica de 6 euros, l'Associació posarà en venda a partir del 9 de novembre samarretes commemoratives de la marxa i dorsals que podrà adquirir qualsevol persona que ho desitge amb independència a si realitza o no la marxa. D'aquesta quantitat, quatre euros van destinats al cost de la samarreta i dos euros per a investigació, la prevenció, el diagnòstic i el tractament del càncer.

Per a fer-ho possible, l'Associació de Lluita contra el Càncer de Riba-roja s'instal·larà els dies 9, 16, 23 i 30 de novembre en el mercat ambulant,  el 18 i 25, de 17.00 a 19.00 en La Mallá i en el Poliesportiu 14 de desembre, d'11 a 13 hores.

Així mateix s'habilitarà la venda online de les samarretes a través de la botiga online de RunCàncer i adquirir els dorsals en la web TopRun.

Des de RunCàncer s'apel·la a la responsabilitat individual de cadascun: per tu, per tots, sempre complint totes les mesures sanitàries exigides. Recorda, si ixes en companyia respecta la distància de seguretat de 2 metres.

El regidor d'Esports i Promoció de la Salut, Javier García ha agraït a l'Associació de Lluita contra el Càncer aquest tipus d'iniciatives “que pretenen augmentar la comprensió social d'aquesta malaltia, a través  de la mobilització ciutadana amb esdeveniments esportius que per la seua banda, deixen patent la importància de l'activitat física en la prevenció del càncer”.