Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament de Riba-roja dota de desfibril·ladors a totes les seues instal·lacions esportives

El 25 de novembre es realitzarà una jornada formativa gratuïta per a personal municipal i usuaris.

'SANITAT' 13 de novembre de 2019

L'Ajuntament de Riba-roja ha completat aquesta setmana la instal·lació de desfibril·ladors en tots els seus edificis esportius. L'Estadi Municipal Roberto Gil, el Camp de Futbol i el Trinquet Municipal ja disposen de nous dispositius d'emergència, a fi de donar una resposta ràpida i adequada davant qualsevol emergència cardiovascular.

Aquests aparells, indicats per a casos de parada cardíaca, pèrdua de consciència i fibril·lació ventricular, restableixen el ritme cardíac normal mitjançant l'aplicació d'una descàrrega elèctrica.

Els tres nous dispositius se sumen als instal·lats en el Pavelló Municipal, el Complex Esportiu La Mallà i el Poliesportiu, que dona servei a les pistes poliesportives de tennis, pàdel i la sala coberta.

El regidor d'Esports i Promoció de la Salut, Javier García ha destacat la importància d'aquests dispositius “per a garantir l'assistència adequada i urgent als usuaris que puguen patir algun problema cardíac quan es troben en aquestes instal·lacions”

Els desfibril·ladors estan situats a l'interior de les dependències municipals, de tal forma que qualsevol usuari que el necessite en cas d'emergència puga accedir a ell, però també podrà ser usat en cas d'emergència en el radi d'ubicació d'aquest.

L'Ajuntament ha programat el 25 de novembre una jornada formativa  per als usuaris i personal de les instal·lacions esportives. Es realitzarà en el Complex Esportiu de la Mallà, en dues sessions de matí de 10 a 14 hores i de vesprada de 17.30 a 21.30 hores.

Qualsevol persona interessada a assistir a aquest curs gratuït pot inscriure's en La Mallà.