Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Les bicicletes de la policia local de Riba-roja de Túria compten amb un nou sistema de frenada

'SEGURETAT CIUTADANA' 5 d'octubre de 2015


L’alcalde de Riba-roja de Túria i regidor de Seguretat Ciutadana, Robert Raga ha presentat, este matí, en la direcció superior de la policia local del municipi junt amb el cap de policia, i la patrulla de proximitat, el nou sistema de frenada que ha inventat un veí de València.

David Casarrubios, tècnic electrònic i veí de València, ha implantat el nou sistema de frens cridat ‘Pinexa Safety Lights’. Després de posar-se en contacte amb l’alcalde, s’han instal·lat les llums de fre en les bicicletes de la policia local. ‘Una bona llum de fre amb bicicleta és important per a la seguretat viària’, ha assenyalat. El sistema està compost per dos mecanismes molt simples que s’instal·len en les manetas de fre i s’activen al pressionar el fre amb el pilot posterior.

Robert Raga ha agraït la labor de David i ha assenyalat que el sistema de frenada per a les bicicletes de la patrulla de proximitat ‘és un mètode molt important per a la seguretat tant dels altres vehicles que circulen, com del propi policia’. Les bicicletes disposaran d’un bon sistema de frenada perquè actue en les dos rodes.

L’alcalde ha destacat que continuaran establint vehicles elèctrics en l’Ajuntament de Riba-roja de Túria.