Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Robert Raga: 'L'estreta col·laboració amb la Polícia Autonòmica ens permet incrementar la seguretat ciutadana i la protecció mediambiental'

'SEGURETAT CIUTADANA' 19 de setembre de 2018

L’alcalde de Riba-roja, Robert Raga, acompanyat del cap de policia local, Fernando Tejera van assistir ahir a l’acte oficial de celebració en honor al Dia de la Unitat de la Policia Autonòmica de la Generalitat Valenciana celebrat en el Monestir de Sant Miquel dels Reis de València.

L’acte va estar presidit pel president de la Generalitat, Ximo Puig, el qual va ser l’encarregat de concedir les distincions i condecoracions als membres de la policia local de tota la Comunitat Valenciana per l’esforç, dedicació i sacrifici en les seues funcions. Així mateix, l’esdeveniment també va comptar amb la presència del ministre d’Interior, Fernando Grande Marlaska; el delegat de govern, Juan Carlos Fulgencio i el capità cap de la companyia de Llíria, José Antonio Romero.

“Des de l’Ajuntament de Riba-roja agraïm el treball que dia rere dia està fent en col·laboració la policia autonòmica amb nosaltres tant en les festes celebrades en el municipi, en matèria de medi ambient i sobretot en tema d’espectacles. En este sentit, destacar també les actuacions de coordinació i col·laboració dutes a terme per la policia autonòmica, la guàrdia civil i la policia local ja que contribuïxen a la millora de la seguretat i qualitat de vida dels veïns i veïnes del municipi” ha expressat l’alcalde de Riba-roja, Robert Raga.

Recordem que este mateix dia va ser condecorat fa dos anys el subtinent de la Unitat Militar d’Emergències i veí de Riba-roja, Salvador Roger Ginés, per la seua labor de col·laboració amb la policia autonòmica durant diversos anys.

Per la seua banda, el president de la Generalitat, Ximo Puig ha ressaltat la labor que realitza la policia autonòmica en benefici de la ciutadania i ha destacat la renovació del conveni. Un acord que no es firmava des de l’any 2007 i que permetrà incrementar el nombre d’agents de la Policia de la Generalitat a 500 abans del 2020.