Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

S'obri de nou la convocatòria del I Concurs Literari de Narrativa i Poesia de Riba-roja

(1)
Les persones interessades tindran de termini fins al 4 de novembre per a presentar les seues obres.

'CULTURA' 15 d'octubre de 2020

Després de l'aturada provocada per la situació sanitària del Covid, l'Ajuntament de Riba-roja ha obert novament la convocatòria del I Concurs Literari de narrativa i poesia de Riba-roja destinat a tota la població major de 14 anys.

Aquesta iniciativa té com a objectiu promocionar la literatura i incentivar la creativitat literària, en les modalitats de narrativa i poesia. El concurs té dues categories; juvenil, de 14 a 18 anys (nascuts entre 2002 i 2006) i adults, a partir de 19 anys o més.

Les persones participants podran optar per qualsevol temàtica i les obres hauran de ser originals, inèdites (inclosos mitjans electrònics) i no premiades en altres certàmens.

Les obres podran estar escrites en qualsevol de les dues llengües oficials de la Comunitat Valenciana (valencià o castellà). Aixi mateix, cada autor o autora només podrà presentar un treball per categoria i modalitat, i no s'admetran treballs col·lectius.

El jurat, format per persones relacionades amb el món de la cultura, l'educació i la literatura, valorarà la qualitat literària o poètica considerant la forma, estructura, l'estil, l'argument, els personatges, la prosa, els recursos poètics emprats o la rima, entre altres aspectes.

Els guanyadors rebran un premi en metàl·lic. Els primers classificats, en la categoria d'adults, tant en la modalitat de poesia com en relat, rebran 450 euros, mentre que en la categoria juvenil, el premi serà de 250€. Els dos finalistes per modalitat i categoria, rebran lots de llibres d'autors locals per valor de 60 euros. Els 8 finalistes rebran un lot de llibres per valor de 60 euros.

El termini establit per a la presentació d'obres finalitza el 4 de novembre i la decisió del jurat es farà públic l'11 de desembre.