Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Tallers de Sensibilització Musical del Conservatori de Música per al curs 2024-2025

(1)
L'Ajuntament de Riba-roja de Túria facilita la informació relativa al procés de preinscripció en els Tallers de Sensibilització Musical del Conservatori de Música per al curs 2024/2025.

'EDUCACIÓ' 17 de juny de 2024

S'obri el termini per a formalitzar Preinscripció per l'alumnat de nou ingrés en els Tallers de Sensibilització Musical del Conservatori de música.

Tota la tramitació serà telemàtica seguint el procediment que a continuació es detalla:

PREINSCRIPCIÓ: Per a formalitzar la preinscripció es podrà enviar, a partir del 19 de juny el formulari de Google Forms al qual podeu accedir en el següent enllaç o pegant en el navegador la següent URL https://forms.gle/PnsGrLQxq2QNYwLP7  

Informació addicional

Una vegada enviat el formulari rebreu per correu una confirmació de la vostra sol·licitud amb les dades introduïdes (en cas d'error, podeu tornar-la a enviar, només es tindrà en compte l’última rebuda).

La preinscripció estarà permanentment oberta. A partir del 15 de juliol s'aniran publicant i assignant les places vacants a cada sol·licitant, d’acord amb les preferències indicades en el formulari i seguint l’ordre de recepció de sol·licituds.