Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Tele Riba-roja donarà les campanades amb una gala especial d'artistes locals

L'Ajuntament oferirà per primera vegada una nit de cap d'any a través de la televisió amb especial protagonisme al local.

'R-MEDIA' 30 de desembre de 2020

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria oferirà per primera vegada a través de TV Riba-roja les campanades a través d'una gala especial aquest dijous 31 de desembre i amb especial protagonisme als artistes locals, en el marc de la programació especial nadalenca “Nadal Màgic”.

La gala serà presentada per Amparo Cerezo i els artistes drags Xara (Miguel Carbonell) i Cruela (Celedonio Estivalis) que prometen moments graciosos, plens de màgia i d'ànims “en un moment difícil en el qual les persones necessiten més que mai que seguim al seu costat”, segons ha explicat l'Ajuntament.

La idea busca “acompanyar d'una manera pròxima, que pose en valor els nostres artistes i també les nostres associacions i actors socials, les persones que en aquestes dates tan marcades necessiten un poc d'il·lusió i sentir que seguim al seu costat de manera adaptada” ha explicat l'alcalde de Riba-roja, Robert Raga qui ha posat en valor que tota la inversió per a aqueixa gala ha sigut destinada a empreses i artistes del municipi.

Es tracta de la primera nit de cap d'any retransmesa en la televisió local i una de les primeres a fer-ho en un municipi en tota la Comunitat Valenciana, que oferirà més de tres hores de música, espectacle de màgia, connexions amb les falles, associacions locals o figures del panorama valencià com el popular Xef de la Memòria, Joan Clement. Grups com Ramonets, Bajoqueta Rock o Jimmie Sue i solistes com Mariló o Ramón Rosa.

La gala es podrà seguir a través de la televisió local i per les xarxes socials del consistori, així com pel canal de Youtube de Turisme i Patrimoni i s'emetrà a partir de les 22 hores. La nit s'emmarca dins de tota una programació televisiva que l'Ajuntament  de Riba-roja ha planificat per a les festes de cap d'any.

Protocol de seguretat

L'Ajuntament ha explicat que tota la producció s'ha realitzat seguint les mesures proposades pel Ministeri de Cultura i Esport en matèria de producció audiovisual, i amb controls previs de covid a presentadors i convidats, així com amb controls estrictes d'accés als set, desinfecció i seguiment.

La producció s'ha realitzat en diferents punts del municipi encara que la localització principal dels sets s'ha situat en el mateix edifici de l'Ajuntament.