Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Torna el festival de Jazz de Riba-roja de Túria els dies 18, 19 i 20 de juliol

Ester Andújar & Eva Romero “The Carmen McRae & Betty Carter Duets”, Tribute to Yellowjackets by Víctor Jiménez & Friends y Paul Evans Quartet actuaran al Castell

'CULTURA' 4 de Juliol de 2019

Per quart any consecutiu, l'Ajuntament de Riba-roja de Túria organitza l'IV RIBAJAZZ Festival durant els dies 18, 19 i 20 de juliol. Un esdeveniment que aposta fortament per la música jazz i on els amants d'aquest gènere musical tindran l'oportunitat de viure i escoltar en primera persona música en directe d'artistes autòctons que porten anys creant i desenvolupant projectes. A causa de la seua història, modernitat i accessibilitat, el Castell de Riba-roja de Túria es convertirà en l'escenari per excel·lència. Els concerts es realitzaran a l'aire lliure a partir de les 22.30 hores. 

L'IV Ribajazz festival 2019 reapareix amb dos propòsits: acostar el Jazz a les gents i als carrers i ésser un escenari on es mostren projectes de músics consolidats i reconeguts de la talla d'Ester Andújar & Eva Romero “The Carmen McRae & Betty Carter Duets”, Tribute to Yellowjackets by Víctor Jiménez & Friends i Paul Evans Quartet.  Artistes compromesos amb la música jazz, el seu desenvolupament, expansió i difusió, així com la seua projecció educativa.

El dijous 18 de juliol a les 22’30 hores arrancarà el Festival amb Ester Andújar & Eva Romero “The Carmen McRae & Betty Carter Duets”. Dues cantants valencianes dotades amb veus de forta personalitat i amb gran facilitat d'improvisació que ens delectaran amb una entretinguda actuació adobada de bon humor i espontaneïtat. 

El divendres 19 de juliol a la mateixa hora el públic tindrà el plaer d'escoltar a Tribute to Yellowjackets by Víctor Jiménez & Friends. Una atractiva proposició musical que inspira recursos dispars per a llançar-los en una bomba de tremend èmfasi. En aquesta ocasió, ens presenten un tribut a la mítica banda de fusió "Yellowjackets" tocant molts dels seus temes més icònics.

El RIBAJAZZ Festival posarà fi a aquest intens cap de setmana amb l'actuació “Live Jazz” de Paul Evans Quartet. Un repertori que pretén acostar el Jazz al públic en general, a través de revisions de standars de Jazz que recorreran les èpoques més destacades (cool, bebop,) amb un so propi des d'una perspectiva de Jazz clàssic. La improvisació serà el component que vertebrarà tota l'actuació. 

Aquest esdeveniment cultural està patrocinat i promogut per l'Ajuntament de Riba-roja de Túria, el Conservatori Professional de Música i l’Espai d’Art Contemporàni El Castell (E CA).