Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja de Túria i Loriguilla formalitzen la prestació de transport públic de viatgers amb la firma d'un conveni

arRIBABUS desplaça mensualment a 1.500 persones del nucli urbà al polígon industrial.

TRANSPORT' 21 de març de 2017

Els alcaldes de Riba-roja de Túria, Robert Raga i Loriguilla, Manolo Cervera han subscrit este matí un conveni de col·laboració a través del qual ambdós poblacions formalitzen el servei de transport col·lectiu de viatgers que van iniciar el passat 31 d’octubre i que ha possibilitat unir el nucli urbà de Riba-roja amb el de Loriguilla així com amb les més de 800 empreses del polígon industrial.

El recorregut entre el nucli urbà i les àrees industrials del sud de Riba-roja consta d’un total de deu parades: una en la Reva, una altra en la Canyà Àguila i una tercera a Loriguilla. Quatre parades més en el propi nucli urbà. I, finalment, una parada més en cada un dels tres polígons industrials previstos, perquè cada un dels usuaris accedisquen al seu lloc de treball amb absoluta comoditat.

Més de 1.500 usuaris mensuals han contribuït a una disminució del trànsit en la CV-374, amb conseqüències positives sobre el medi ambient i la seguretat viària ‘a través d’esta línia hem volgut proporcionar la mobilitat a través del transport públic a tots els veïns de Riba-roja i Loriguilla, situada junt amb la zona residencial de REVA i que diàriament utilitzen serveis públics del nostre municipi’, puntualitza Robert Raga.

Els principals beneficiaris d’esta línia de transport són els treballadors que diàriament es dirigixen als seus centres de treball. No obstant la línia la utilitzen altres col·lectius ‘hi ha una gran demanda dels xavals que diàriament es traslladen a l’Institut a Riba-roja així com aquells usuaris de la piscina coberta de la Mallà i del Conservatori, en definitiva ha tingut una gran acceptació per part de les famílies de Loriguilla que han vist en este mitjà de transport una forma idònia de desplaçar-se a altres serveis importants com el centre de salut’ , assegura l’alcalde de Loriguilla.

El nou servei arRIBABUS possibilita a més als usuaris connectar amb altres serveis de transport públic com Metrovalencia.