Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Convocatòria d'ajudes Pla Renove Renhata de calderes i finestres 2017

(7)

'URBANISME' 2 de març de 2017

La Generalitat Valenciana ha posat en marxa el Pla RENHATA que contempla subvencions per a actuacions en les vivendes de la Comunitat Valenciana dirigides a l’adequada conservació de l’immoble, la millora de la seua qualitat, sostenibilitat, accessibilitat i habitabilitat. Emmarcats en este Pla, l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), posa a disposició del ciutadà durant l’any 2017 un Pla Renove Calderes Domèstiques i un Pla Renove Finestres, que permetrà promoure l’estalvi energètic en les nostres vivendes, per mitjà de la concessió d’un incentiu econòmic a la substitució de calderes de baixa eficiència per altres de condensació (fins a 300 € per caldera) i a la renovació de finestres per mitjà de la instal·lació de noves finestres amb aïllament tèrmic reforçat, amb envidraments davall emissius i fusteries metàl·liques amb ruptura de pont tèrmic, PVC o fusta (fins a 90 €/m2).

Els ciutadans interessats a sol·licitar esta ajuda hauran de posar-se en contacte amb un instal·lador/comerç adherit al Pla que s’encarregarà de tramitar en nom seu la sol·licitud d’ajudes.

Termini de presentació de sol·licituds: des del 6 de març de 2017 fins al 30 de juny de 2017.

Les empreses instal·ladores interessades a participar en el Pla d’ajudes hauran d’entregar la fitxa d’adhesió (model normalitzat) degudament omplida i la documentació adjunta que s’especifica en la fitxa, a la següent adreça de correu: renove_calderas@gva.es. El termini d’adhesió finalitzarà el 31 de maig de 2017.

Per al desenvolupament d’estos plans, l’IVACE ha posat en marxa una oficina de campanya per a atenció al ciutadà, que li proporcionarà tota la informació necessària per a la tramitació de les ajudes, a través d’esta pàgina web i del telèfon i mail de l’oficina:

Telèfon d’informació: 900 90 14 28
Horari d’atenció telefònica: 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 hores.
Pàgina web: www.planrenove.gva.es
e-mail: info_renove@gva.es