Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'ajuntament de Riba-roja instal·la 72 plaques per a senyalitzar les partides disseminades de Riba-roja

Els distintius s’han col·locat en els accessos a les vivendes des de la CV-374 i CV-370 per a facilitar la localització per part dels serveis d'emergències.

'URBANITZACIONS, TRANSPORTS I COMUNICACIÓ VIARIA' 7 d'agost de 2018

L’elevat nombre de partides disseminades ubicades en el el terme de Riba-roja de Túria, que amb el pas dels anys s’han anat assentant com a nuclis residencials, ha portat a l’ajuntament de Riba-roja a senyalitzar els diferents accessos als mateixos, a fi de ser fàcilment localitzats pels serveis d’emergències.

Amb esta iniciativa, Riba-roja es convertix en un dels municipis pioners en la implantació d’este tipus de senyalització vertical.

Així mateix, esta senyalització facilitarà la labor dels serveis dels òrgans administratius, perquè estos no tinguen dificultats que els impedisquen trobar estos nuclis de població. Este aspecte és especialment important per a les situacions d’emergència, quan es requerix que serveis sanitaris, policia, guàrdia civil, etc, arriben a la zona en el mínim de temps possible.

De manera que amb la instal·lació d’estes 31 plaques de senyalització ubicades en la carretera, altres 41 senyals en emplaçaments interiors i l’elaboració d’una base de dades informatitzada, el que es vol és acabar d’arrel amb una sèrie de problemes que han existit en les partides del municipi relacionades amb el temps, la situació i la descentralització.

Els accessos des de les carreteres CV-374 i CV-370, o el que és el mateix, les carreteres de Riba-roja a Loriguilla i Riba-roja a Manises, seran els punts on s’han instal·lat les mencionades plaques, que milloraran la comunicació i seguretat de partides com La Mallà, Barraqueta o El Collao.

El regidor d’Urbanitzacions, Transports i Comunicació Viària, Rafael Gómez Sánchez, considera que és “un projecte en què han participat i treballat conjuntament diversos departaments, aconseguint que Riba-roja de Túria siga un dels pocs municipis que tenen senyalitzades totes les seues partides disseminades, la qual cosa convertix esta iniciativa pionera en un exemple que s’ha de seguir per a molts altres pobles de la Comunitat Valenciana”

A més, destaca l’edil “és també un projecte que millorarà la qualitat de vida dels habitants dels nuclis urbans disseminats, ja que proporciona unes indicacions que per als serveis d’emergència i seguretat seran claus”.