Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Usuaris del Centre Ocupacional Camp de Túria visiten la Planta de Llíria per a conéixer el procés del reciclatge.

Es tracta del grup de persones que lideren el programa Eco-Riba Integra, consistent en l’arreplega de paper i envasos lleugers dels centres públics i col·legis de la localitat.

'14 d'octubre de 2016


Esta iniciativa sorgix d’un conveni entre l’Ajuntament de Riba-roja de Túria i el propi Centre Ocupacional per a fomentar, d’una banda, el reciclatge en els centres públics i, d’un altre, donar visibilitat al treball d’estes persones i posar-ho en valor,  alhora que mostren a tot el món la importància de cuidar el medi ambient.

Este projecte pretén incrementar la quantitat de paper, cartó i envasos lleuger separats en els centres públics, col·legis, instituts o edificis com l’ajuntament… que són depositats en els contenidors de reciclatge per part dels membres del centre ocupacional. Tot un repte per a ells que s’inicien en esta ocupació, com un dels primers de la seua vida professional.

Durant la trobada en la Planta de Llíria, els educadors han ensenyat als assistents tot el procés des que entren els residus a la planta fins que arriben a la seua fase final. A més, els visitants han participat en els jocs i les activitats que els han plantejat per a conéixer de primera mà el procés de tractament dels residus domèstics.