Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9
  • Imprimir

Riba-roja reuneix els conservatoris professionals de la Comunitat Valenciana en la Trobada de Dansa 2020

La trobada comptarà amb la participació de ballarins i ballarines de València, Castelló, Novelda i Riba-roja de Túria.

'EDUCACIÓ' 14 de febrer de 2020

Riba-roja es convertirà el pròxim 21 de febrer en capital de la dansa. Un any més, l'Auditori Municipal acollirà als Conservatoris Professionals de València, Castelló, Novelda i Riba-roja de Túria, en una experiència artística i educativa en la qual els i les alumnes realitzaran demostracions coreogràfiques per a tot el públic.

El Conservatori Professional Municipal de Dansa de Riba-roja interpretarà la peça de neoclàssic “Reflecta” coreografiada per Carlos Labiós amb els alumnes del Taller de Dansa Clàssica i la peça de ball Espanyol “Café Cantante”, dirigida pel ballarí i coreògraf, José Huertas, a càrrec del grup de Dansa Espanyola. La resta de conservatoris interpretaran indistintament diverses peces de clàssic i espanyol.

El Conservatori Professional Municipal de Dansa de Riba-roja va complir en 2018 un quart de segle. En aquests més de 25 anys ha format a prop d'un miler de ballarins i ballarines i és actualment un referent a la Comunitat Valenciana.

Actualment un total de 230 alumnes dels graus d'Elemental i Professional cursen els seus estudis allí en alguna de les dues especialitats que ofereix el centre: clàssic i espanyol.

El pròxim 21 de febrer a les 19.30 hores els i les alumnes participants tornaran a demostrar sobre l'escenari la seua professionalitat, art i creativitat sobre l'escenari. L'entrada serà gratuïta fins a completar l'aforament.

L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga ha destacat “l'esforç realitzat per l'equip tècnic i directiu dels Conservatoris per a la consecució d'aquesta trobada, que permet als i les alumnes tindre una primera presa de contacte amb el món professional, demostrant davant un gran públic la seua capacitat artística i obrint-los passe a un futur pròxim vinculat al món de la dansa.