Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9
  • Imprimir

Riba-roja de Túria celebra la II Black Weekend amb gran èxit de participació

Un total de 35 comerços han mostrat les seues ofertes en l’Avinguda de la Paz i 18 bars i restaurants han participat en la ruta de la tapa ‘Riba-roja és la canya’

'COMERÇ' 21 de novembre de 2016


Riba-roja de Túria de Túria ha viscut un cap de setmana amb autèntiques ofertes comercials, en la segona edició de la ‘Black Weekend’, organitzada per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria, en els que centenars de visitants han pogut avançar les seues compres nadalenques en l’àmplia zona comercial de l’Avinguda de la Paz.

Enguany, els comerços situats en la mateixa avinguda van obrir fins a les 12 de la nit, i es van adherir a l’oferta a peu de carrer de les casetes comercials per a oferir als visitants ofertes i descomptes en alimentació, bijuteria, mobles o moda que arribaven fins al 60%.

A estos establiments, es van unir els bars i restaurants que van participar en la ruta de la tapa ‘Riba-roja és la canya’. L’ajuntament va posar a disposició dels veïns i veïnes un tren turístic per a recórrer els locals sense necessitat de desplaçar-se amb el cotxe i amb l’al·licient de participar en el sorteig de 50€ per a canviar en els bars participants.

Ni la pluja va fer que els veïns de tot el Camp de Túria s’acostaren fins al municipi a fi de disfrutar d’oci, hostaleria, productes comercials i turístics en un mateix espai, i així dinamitzar la zona de l’Avinguda de la Paz. El dissabte a la vesprada, l’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, i el regidor de Comerç i Foment Econòmic, Rafael Folgado van inaugurar la fira, visitant els comerços a peu de carrer i les botigues adherides. ‘Es tracta d’una gran aposta que continuarem realitzant per la gran quantitat de visitants i de negocis que participen en ella’, va assegurar Folgado. Per la seua banda, Raga va destacar positivament la iniciativa ‘és una forma de dinamitzar l’Avinguda de la Paz, els comerços i Riba-roja de Túria’.

Al seu torn, els més menuts van disfrutar durant el cap de setmana de l’espectacle de ‘Prínceps i princeses’, de la màgia de James Garibo, el maquillatge i de les fotos amb els personatges Disney. També va haver-hi música en directe dels grups locals ‘Atonics’, ‘Mak i els Desertors’ i ‘Ramonets’.

A la ‘Black Weekend’ es van sumar els forns tradicionals de Riba-roja de Túria que van oferir degustacions de la ‘Coca Cristina’ i ofertes irresistibles dels productes típics del municipi.