Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9
  • Imprimir

Riba-roja amplia el servei gratuït del CONNECTA-METRO en horari vespertí a les urbanitzacions de la zona Nord

La iniciativa municipal entrarà en marxa el pròxim 10 d’octubre.

'TRANSPORT' 4 d'octubre de 2018

L’Ajuntament de Riba-roja ampliarà el servei municipal de transport Connecta Metro en horari vespertí en les urbanitzacions de la zona Nord a partir del pròxim 10 d’octubre.

Esta nova mesura respon a una demanda veïnal d’El Molinet, Santa Mònica, Parc Montealcedo, Montealcedo, Entrenaranjos i Santa Rosa, que fins a la data disposaven del servei en horari de matí. Amb la nova programació horària, els residents d’estes urbanitzacions disposaran de servei ininterromput des de les 8:15 del matí fins a les 21:50 de la nit.

Des de l’estació de Metro de Riba-roja eixiran autobusos en cap a les urbanitzacions a les 15:00, 19:00 i 20:30 i 22:00 hores. Al contrari, des de l’estació del Clot en sentit a l’estació de Riba-roja (nucli urbà), l’horari serà 15:37, 19:37 i 21:06 hores.

“Amb l’ampliació del servei complim el nostre compromís de millorar la connectivitat entre el nucli urbà i les urbanitzacions, fomentant el transport públic, que junt amb el carril-bici és la nostra gran aposta pel transport sostenible”, assegura Rafa Gómez, regidor de Transport i Mobilitat.

El servei de Connecta Metro va entrar en servei en 2015, després de la inauguració de l’estació de la línia 9 de Metrovalencia, a fi de facilitar els desplaçaments dels usuaris des de la parada ubicada en el polígon Entrevies al centre del municipi.

Des d’eixa data, l’Ajuntament ha incrementat gradualment el servici en horaris i parades. Actualment este servici de transport públic municipal que connecta les Línies 2 i 9, a través de les estacions d’El Clot i Riba-roja, transport anualment a prop de 90.000 persones.

Així mateix, els usuaris d’este servei que necessiten desplaçar-se a treballar al polígon industrial de Riba-roja poden enllaçar amb la línia “arRIBABUS” que connecta amb les més de 800 empreses de la zona industrial.

L’Ajuntament de Riba-roja ha sigut reconegut recentment per la conselleria de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori amb el premi al foment del transport public en la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible. Una aposta per la mobilitat sostenible que ha portat a l’executiu local a desplegar de forma paral·lela una xarxa de carril-bici de més de 9 quilòmetres que connecten les urbanitzacions amb els parcs naturals del Túria i Porxinos-Les Rodanes.