Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

Butlletí informatiu digital via WhatsApp

Distribuït setmanalment a tots els ciutadans que estiguen subscrits a este canal d'informació.
La regidoria de Comunicació i Noves Tecnologies ha incorporat un nou servici municipal d’informació a través de l’aplicació per a mòbils WhatsApp, a fi de facilitar a tots els ciutadans informació puntual d’interés relativa al municipi.

D’una forma fàcil i senzilla, l’usuari pot accedir a través del seu mòbil a totes les notícies destacades de la setmana. Així mateix, a través del butlletí digital es tindrà accés directe a la resta de canals municipals, facebook, twitter i l’App Riba-roja Info.

Per a donar-se d’alta en el nou servici, la persona usuària només ha d’afegir als seus contactes el número de telèfon municipal 667545665, al qual haurà d’enviar un missatge via WhatsApp indicant nom i cognoms. A partir d’eixe moment, cada divendres rebrà el butlletí digital municipal sense cap cost. A més, de forma puntual, podrà rebre qualsevol informació municipal d’interés general.

L’Ajuntament realitzarà un enviament massiu del butlletí a les persones interessades. No es tracta d’un 'grup de whatsApp', en el que existisca un feedback sinó que la seua única finalitat és informativa. 

Per a donar-se de baixa en qualsevol moment,  l’usuari podrà envia un WhatsApp al mateix número amb la paraula BAIXA o bé enviant un correu a comunicacion@ribarroja.es