Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Obertura de termini participació Racó del Menjar

(2)

'FOMENT ECONÓMIC I COMERÇ' 21 de Març de 2018

Obertura de termini participació dels bars, restaurants i orientats a la gastronomia de Riba-roja en el “Racó del Menjar”  integrat dins de la Fira del Comerç.
Dies 4, 5 i 6 de maig de 2018.
Enguany el “Racó del Menjar” compta amb la novetat d'aperturar també el divendres 4 de maig de 18:30 a 1:00h i a fi de que tinga el màxim exit  s'ha programat la ”Nit de la GinTapa”  que consistix en el fet que:
Els 10 bars/restaurants oferiran:
  una tapa i beguda a 2,5 euros
  un combinat nacional 4,5 euros
Els bars/restaurants repartiran un taló de la GinTapa, aquells clients que tinguen almenys 4 segells de bars i restaurants diferents entraren en un sorteig d'1 sopar valorat en 50 euros en els bars i restaurants expositors del “Raco del Menjar”
A més este esdeveniment estarà amenitzat per música en directe i animació infantil.
El dissabte 5 de maig i diumenge 6 de maig l'horari correspondrà al de la Fira del Comerç, i cada negoci establirà els productes a vendre; sopars, menjars, aperitius i begudes.
Les sol•licituds hauran de presentar-se per registre d'entrada de l'Ajuntament a partir del dia 22 de març fins al 13 d'abril. La selecció dels participants es realitzara d'acord amb el que establixen les bases reguladores.