Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

Ribactiva Ocupació

(2)
ORIENTACIÓ LABORAL

Des de l'àrea d'Ocupació s’ofereix un servici d'intermediació, orientació, informació i acompanyament a les persones que es troben en procés de cerca d'ocupació, proporcionant-los assessorament i ferramentes necessàries com, per exemple, tècniques en la cerca d'ocupació, elaboració d'un bon currículum, possibles eixides professionals, informació sobre nous Plans d'Ocupació Local, etc. amb l'objectiu de promoure la seua carrera professional, millorar la seua ocupabilitat i facilitar la seua inserció en el món laboral.

PORTAL D’OCUPACIÓ RIBAOCUPACIO

La ciutadania de la localitat en cerca d'ocupació pot donar-se d'alta i inscriure's a les ofertes aptes al seu perfil. Aquest portal s'actualitza diàriament pel nostre personal tècnic per a oferir un servici de qualitat entre empreses i usuaris empadronats en el municipi. Si necessites ajuda per a inscriure't, demana hora amb les nostres orientadores a través del número de telèfon indicat més avall.

PROGRAMES DE FOMENT D’OCUPACIÓ

Dins de Ribactiva Ocupació s’ofereixen Programes de Foment d'Ocupació subvencionats per LABORA en els quals es contracta persones desocupades de diferents col·lectius per a proporcionar-los una oportunitat d'inserció en el mercat laboral.
• Empuju i Emcuju: dirigit a menors de 30 anys
• Explus: dirigit a majors de 30 anys
• Emdisc: destinat a persones amb discapacitat

PLANS D’OCUPACIÓ LOCAL

L'àrea d'Ocupació ofereix Plans d'Ocupació Local propis destinats a diferents col·lectius vulnerables del municipi, finançats pel mateix Ajuntament.

FIRA D’OCUPACIÓ RIBACTIVA

La finalitat de la Fira d’Ocupació és posar en contacte a empreses amb demandants d’ocupació realitzant entrevistes en modalitat de marató. A més, a més, en els diversos estands d’informació, les empreses poden recollir els currículums de les persones interessades en els diferents processos de selecció.

La pròxima Fira d’Ocupació Ribactiva es durà a terme el 24 de setembre de 2024.

Pots trobar més informació sobre l’anterior Fira d’Ocupació Ribactiva en https://www.ribactiva.es/

PUNT LABORA RIBA-ROJA

Amb el Caixer Autoservef del Punt LABORA els usuaris de Riba-roja de Túria podran beneficiar-se sense desplaçar-se i sense esperes dels següents servicis:

• Renovació i inscripció:
Renovació de la Demanda d'Ocupació (DARDE)
Inscripció de la Demanda.
Reactivar demanda
Certificats
• Cita prèvia:
Sol·licitud cita prèvia en el SEPE (Manises)
Sol·licitud de primera inscripció i altres servicis en LABORA (Manises)

On localitzar-nos:
Carrer Eusebio Benedito, 30
Telèfon: 96 277 92 96
Correu electrònic: adl@ribarroja.es