Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

Projecte de modernització i administració electrònica

(1)
L'Ajuntament de Riba-roja de Túria disposa d'una ferramenta electrònica que possibilita a la ciutadania i a les empreses del municipi realitzar tots els tràmits administratius comuns a través d'internet, per mitjà de l'Oficina virtual. S'oferix així una solució completa d'administració electrònica que agilitza els procediments i acosta l'administració al ciutadà per mitjà d'un servici ràpid i eficaç.

Este projecte veu la llum en compliment de la Llei 11/2007 d'accés electrònic dels ciutadans als servicis públics. A través d'esta ferramenta s'automatitzen els procediments per a oferir als ciutadans un servici àgil i pròxim.

Els ciutadans poden realitzar a través de la web municipal i tan sols amb la seua firma electrònica, tràmits com l'empadronament, sol·licitud de guals, instàncies, llicències d'obres, permisos d'activitats, etc.. amb completa disponibilitat del servici, ja que podran interactuar amb l'administració les 24 hores del dia, 365 dies a l'any, no sent necessari cenyir-se a un horari d'oficines i facilita realitzar gestions sense desplaçar-se físicament ni realitzar esperes, substituint el registre presencial per un registre telemàtic. Així mateix, des de sa casa, el ciutadà pot obtindre informació sobre l'estat dels seus expedients, rebuts pendents i qualsevol tràmit presentat en el consistori.

Per la seua banda, gràcies a esta ferramenta els treballadors municipals disposen a l'instant de tota la informació referent al ciutadà, gràcies al denominat Gestor d'Expedients, que permet la informatització dels expedients interns, garantint que puga realitzar-se tot el procediment administratiu de forma electrònica.

Amb la posada en marxa d'este projecte, l'Ajuntament de Riba-roja de Túria fa un pas important en la modernització de l'administració local i en la comunicació amb els seus ciutadans.

Per a accedir a l'Oficina virtual simplement cal fer un clic en la imatge de marca ubicada en la pàgina principal que identifica tots els servicis relacionats amb les noves tecnologies denominada RIBA_RED.