Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9
  • Imprimir

Unitat de Rehabilitació

Direcció: C/Garelli i Pastor, 7
Riba-roja del Túria - 46190
Telèfon: 96 165 21 60

La unitat de rehabilitació de Riba-roja del Túria va obrir les seues portes el dia 28 de juliol del 2003. Està destinat a la població amb problemes de salut que precisen tractaments de caràcter fisioterapèutics, així com a la rehabilitació múscul-esquelètic.

La unitat depén funcionalment de la Conselleria de Sanitat i el personal de què actualment està dotat, 1 fisioterapeuta, 1 auxiliar, 2 comares, 1 doctora de rehabilitació, i 1 ortopeda depén del Centre de Salut d'Atenció Primària de la localitat. L'Ajuntament de Riba-roja ha cedit el local a la Conselleria i ha col•laborat intensament perquè la posada en funcionament de la unitat fora el més ràpid possible.

Amb l'obertura d'este centre es pretén acostar el servici de rehabilitació, tant als ciutadans de Riba-roja, com als de Loriguilla, evitant així els continus desplaçaments d'estos a l'hospital Arnau de Vilanova.

El centre té un horari d'atenció al públic de 8 h. a 15 h., i està dotat d'un gimnàs de rehabilitació amb aparells electroterapéuticos i de dependències per al personal que allí es troba.

Esta iniciativa afavorix de manera considerable a un sector de la població, oferint un servici que tant la Conselleria de Sanitat, com el propi Ajuntament consideren primordial. Una vegada més es facilita al ciutadà l'accés als servicis públic per a millorar la seua qualitat de vida.