Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

Fira d'Associacions

Riba-roja de Túria és un municipi situat a la Comarca Camp de Túria, amb una població censada d'aproximadament 24.000 habitants i que compta amb un teixit associatiu de més de 100 entitats ciutadanes repartides en diferents àmbits d'influència (socials, veïnals, juvenils, esportives, festives, tradicionals etc…).

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria, a través de l'àrea de Transparència, Govern Obert i Participació Ciutadana, aposta per la realització d'aquesta fira considerant que aquest tipus d'esdeveniments suposen una bona ocasió i oportunitat perquè la població gaudisca del nostre teixit associatiu i donen a conéixer al municipi el treball i les accions que realitzen les diferents associacions, entitats ciutadanes i clubs esportius.

La Fira, és una manifestació cultural i de compromís amb el municipi per a dinamitzar i enfortir les associacions locals. L'atracció lúdica i festiva en la qual es duran a terme diferents actuacions, van dirigides a tots els públics, especialment, al nostre teixit associatiu, fent-los participes en tot moment de les activitats de la Fira, com ara ubicació de parc infantil, tallers mediambientals, actuacions musicals, música ambiental en directe, exhibicions, amb la finalitat que la Fira siga molt més atractiva i un punt de trobada entre els veïns i veïnes de Riba-roja de Túria.

Finalment, el Reglament Municipal de Participació ciutadana i Transparència estableix en el seu article 55.1 fomentar i consolidar de manera anual la Fira d'Associacions i entitats ciutadanes.

1. OBJECTIUS GENERALS

- Mostrar el teixit associatiu que hi ha a Riba-roja de Túria.
- Acostar a la població les seues activitats.
- Donar difusió de la labor que realitzen.
- Realitzar activitats en viu per a amenitzar la Fira.
- Permetre a les associacions captar a nous socis i sòcies.
- Crear relaciones entre les associacions.
- Fomentar l'associacionisme.
- Crear associacions noves o impulsar a les existents.