Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

Projecte educatiu

El nostre Projecte Educatiu part del convenciment i importància de l'Etapa de l'Educació infantil de 0-3 anys; període primordial per al desenvolupament dels xiquets/as, durant el qual s'enfronten als seus primers contactes comunicatius a través dels seus sentits, experimenten les seues primeres sensacions i realitzen els seus primers aprenentatges. Aprenen, desenvolupen i exerciten les seues destreses cognitives, afectives, socials i motrius, que aprendran a aplicar en la vida diària.

El nostre Projecte Educatiu és actiu, participatiu i global, que pretén afavorir les competències personals de cada xiquet/a, proposant activitats sensorials, manipulatives i experimentals, promovent la creativitat i imaginació; i on el joc és la nostra eina fonamental, que a més ens permet descobrir les nostres emocions i aconseguir un òptim desenvolupament emocional.

Els nostres valors passen pel respecte a la individualitat i fomenta la cooperació, afavorint l'autonomia, la manipulació i la creativitat. Les famílies constitueixen un element essencial a la nostra Escola, compartint i acompanyant-les en el procés educatiu dels seus fills/es, a través d'un equip professional i coordinat en contínua formació. Entenem la Nostra Escola com una vertadera Comunitat Educativa, un espai de trobada, creant i compartint experiències.