Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

Portal d'Ocupaciˇ

(2)
Busques treball?

Pots acudir a l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria si et trobes en procés de cerca d'ocupació i inscriure't en el nostre Portal d'Ocupació, açò et permetrà ampliar les teues possibilitats d'inserció laboral o millora de treball.

T'ajudarem en tot el procés de búsqueda d'ocupació perquè siga més fàcil aconseguir el teu objectiu, també t'oferim l'opció de rebre orientació laboral individualitzada, assistència tècnica en l'elaboració del teu currículum vitae, taller d'entrevista, itineraris d'inserció individualitzada dirigits especialment a persones en risc d'exclusió social.

Busques treballadors?

L'Agència de Desenvolupament Local de Riba-roja de Túria disposa d'un Portal d'Ocupació amb candidats qualificats per a la seua incorporació en el mercat laboral.

Des de l'Agència de Desenvolupament Local pretenem oferir serveis de qualitat en els àmbits de l'ocupació, la formació per a l'ocupació, la creació d'empreses i la millora de la competitivitat del teixit empresarial.

Si necessites cobrir una oferta de treball pots posar-te en contacte amb nosaltres, t'ajudarem a agilitar el procés de selecció amb candidats idonis al lloc de treball a cobrir.

Pots omplir la sol·licitud d'ofertes en les nostres oficines o remetre-la per correu electrònic.

On localitzar-nos:
:: Carrer Eusebio Benedito, 30
:: Informació i cita prèvia: 96 277 92 96
:: Correu electrònic: adl@ribarroja.es

Horari d’atenció al públic:
:: De dilluns a divendres de 08:30 a 14:00 hores.