Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Nou servici online de l’àrea d’Esports

L’Ajuntament de Riba-roja del Túria posa en funcionament un servici online perquè els usuaris de les instal·lacions esportives municipals puguen gestiones les seues sol·licituds.

'ESPORTS' 29 de novembre de 2013

L’Ajuntament de Riba-roja del Túria ha posat en funcionament un nou canal de comunicació dirigit als usuaris de les instal·lacions esportives municipals. Amb este servici via Web, es facilita que els usuaris puguen gestionar les seues sol·licituds de servicis esportius com ara: realitzar reserves dels recursos disponibles online o consultar el saldo, moviments del portamonedes, efectuar recarregues, així com, mantindre actualitzats les dades personals o modificar la contrasenya, junt amb la informació de les activitats, horaris i preus de les instal·lacions esportives. Açò permetrà als usuaris realitzar les seues gestions amb plena disponibilitat horària durant tot l’any, no sent necessari cenyir-se a un horari d’oficines i sense necessitat de desplaçar-se físicament ni realitzar esperes.

Per a poder accedir a este servici, una vegada formalitzada la inscripció en les oficines municipals de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Riba-roja del Túria, situades en el Complex Esportiu La Mallà, Av. Pacadar s/n, l’usuari ha de sol·licitar una contrasenya, que és generada automàticament pel sistema i que haurà d’introduir en la Web junt amb el seu número de DNI sense la lletra. Es recomana als usuaris que, la primera vegada que accedisquen, canvien la contrasenya per la qual considere convenient.

 

Per a poder accedir a esta Web, simplement cal fer un clic en la imatge de marca ubicada en la pàgina principal de la pàgina Web de l’Ajuntament de Riba-roja del Túria denominada "Esports online", i una vegada identificat podrà gestionar els servicis oferits.