Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

La XX Fira del Comerç converteix a de Riba-roja en un gran aparador comercial a peu de carrer

(1)
Per a aquesta edició s'han instal·lat 138 casetes expositores en el recinte firal situat en l'antiga Fàbrica de la Pols i una àrea de restauració al costat del CIJ, que s'inaugura aquesta vesprada amb la Gintapa.
Després de dos anys d'aturada per la Covid-19, els negocis de la localitat tornen a mostrar la seua oferta de productes i serveis durant aquest cap de setmana

'FOMENT ECONÒMIC I COMERÇ' 06 de maig de 2022

Riba-roja de Túria exhibeix el seu comerç local en un gran escapar-te a peu de carrer amb la celebració de la XXª edició de la Fira del Comerç, organitzada per l'el Ajuntament de la localitat, a través de la concejalia de Comerç.

Es tracta d'un dels esdeveniments més importants per a la població de Riba-roja i per al seu sector comercial, ja que la Fira no és només una exposició d'articles oferits pels comerços minoristes locals sinó que, a més, és una manifestació cultural i una atracció lúdica amb entitat pròpia.

L'objectiu principal és promoure el producte i la gastronomia local i, per això, en aquesta edició s'han instal·lat 138 casetes expositores i s'ha planificat un extens programa d'activitats que donen inici hui, després de dos anys d'aturada per la Covid-19, i que es prolongaran durant tot aquest cap de setmana fins a les 21.30 hores de la nit del diumenge.

Així, hui divendres s'inicia la primera de les tres jornades amb la tard-nit de la Gintapa, una proposta que es va integrar en la penúltima edició i en la qual els bars ofereixen tapa i beguda a un mòdic preu. A més, durant aquesta nit, que estarà amenitzada per l'orquestra Vertigen, es realitzarà el sorteig de 10 sopars valorats en 50 euros cadascuna. La resta de dies de la fira, els bars i restaurants continuaran oferint menjades, sopars i diferents varietats de tapes als visitants.

Així mateix, l'extens programa d'activitats contempla per a la jornada del dissabte actes que van des de les 18.30 hores, amb la inauguració oficial de la Fira per part de l'alcalde la de localitat, Robert Raga, la secretària autonòmica d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Consum, Rebeca Torró, i el regidor de comerç, José Luis Ramos, a la instal·lació de castells inflables, atraccions infantils, tallers de maquillatge, cercaviles i animacions infantils. També s'oferirà l'espectacle teatral “Les Formigues”, ambientació a càrrec de la Xaranga El Minoar i música en directe amb Walectric i el seu tribut a la música dels 80 i la nit finalitzarà amb l'actuació de l'orquestra L'Ànec.

Per part seua, la programació del diumenge contempla des de les 11 del matí la continuïtat de les  atraccions per als més xicotets, a més de l'animació infantil “El Flautista de Hamelin” i “A la recerca d’un Monstre Genial”, cercaviles de “Dinosaures” i “Zebres Divertides” i el fermall final de la Fira el posarà l'espectacle musical “La meua Vilana Favorita”. La clausura del recinte es realitzarà a les 21.30 hores.
L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga, ha destacat que “la implicació dels comerços ha permés aconseguir amb èxit la XXª edició de la Fira del Comerç, que enguany torna després de l'aturada de dos anys per la pandèmia, amb més força que mai. Des del consistori volem agrair l'esforç a tots els comerciants que tornen amb gran il·lusió a exposar tota la seua oferta comercial durant un cap de setmana en el qual Riba-roja es converteix en la perfecta proposta d'oci familiar ”.