Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

I Concurs d'Aparadors i Ambientació Interior

(3)
I Concurs d'Aparadors i Ambientació Interior de Riba-roja de Túria fins al 22 de desembre de 2022.

'FOMENT ECONÒMIC I COMERÇ' 14 de desembre de 2022

(id: 11368)L'Ajuntament, en col·laboració amb la “Agrupació de Comerciants i Profesionals de Serveis de Riba-roja de Túria” [AGRUPA], ha obert el termini perquè els comerços i hostaleria de Riba-roja de Túria puguen adherir-se a la “Primera Edició de Concurs d'Aparadors i Ambientació Interior dels establiments comercials de Riba-roja de Túria”, amb motiu de la celebració del Nadal.
 
Per això, als establiments amb accés directe des de la vorera, se'ls entregarà de manera gratuïta una moqueta roja (de 2x1m) i cinta adhesíva perquè la instal·len a la porta principal del seu establiment (fins a fi d'existències). La mateixa s'haurà de retirar en les nostres instal·lacions d'ADL (96.277.92.96):
C/ Eusebio Benedito, 30 des del 13/12 al 19/12, en horaris:
Dilluns a dijous de 8.30 a 14:30h / dimecres a més de 16.30 a 19:00h
Divendres de 8.30 a 13:45h
 
Enguany, a fi de reconéixer l'esforç dels comerciants i hostalers, respecte d'aquesta campanya, pretenem incentivar el comerç local del nostre municipi, li detallem per això les instruccions del procediment per a participar en aquest concurs.
 
Per a participar, s'haurà de realitzar la inscripció per Seu electrònica o Registre General d'entrada, adjuntant l'imprés normalitzat que figura en les Bases Reguladores.
 
Els Premis consistiran en el lliurament d'un talonari de vals de compra fraccionats en 25€, canviables en qualsevol dels comerços locals de Riba-roja, (excloses cadenes de supermercats i franquícies).
 
Les Categories a les quals es Premiarà són:
 
Categoria A: millor aparador:
Primer premi: 300 € en 12 vals de 25€
Segon premi: 200 € en 8 vals de 25€
Tercer premi: 100 € en 4 vals de 25€
 
Categoria B: millor ambientació interior:
Únic premi de: 200 € en 8 vals de 25€
 
Important: Totes dues categories seran incompatibles entre si, i l'establiment en la instància general d'inscripció, haurà d'indicar a la categoria que opta. En cas de no indicar-ho, per omissió s'entén que serà la categoria A.
 
El termini de presentació de la sol·licitud serà fins al dia 22 de desembre de 2022, preferiblement a través del Registre Electrònic de l'Ajuntament, mitjançant instància general i adjuntant l'imprés normalitzat que conté els Annexos I i II, signat.