Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

Riba-roja celebra la setmana de la interculturalitat

Amb el lema “Riba-roja és intercultural” s'han programat actes i activitats des del 4 al 7 d'octubre.

'POLITICAS INCLUSIVES I DRETS SOCIALS' 5 d'octubre de 2022

Un any més Riba-roja ha posat en marxa un programa per a celebrar la setmana de la interculturalitat. Des de l'àrea de Polítiques Inclusives de l'Ajuntament han preparat una sèrie d'activitats per a tractar d'una manera lúdica la convivència entre diverses cultures en el municipi.

Amb la col·laboració de ACCEM durant aquesta setmana s'ha impartit la xarra "Delictes d'odi: una visió des de la interculturalitat." en l'IES Pla de Nadal dirigida als joves de 4t de l'ESO i Formació Professional. Andrea Revert, tècnica del programa de detecció i assistència a víctimes d'incidents i/o delictes d'odi per motivació racista, xenòfoba i intolerància associada, ha sigut l'encarregada d'impartir la xarrada.

El dijous 6 d'octubre està previst que Júlia García, assessora jurídica de l'Ajuntament, tracte el tema de la regulació legal actual aplicable a les persones en situació d'estrangeria que es troben a Espanya en Radi Riba-roja, 105.2FM.

Finalment, el divendres 7 d'octubre s'ha convocat a la població a acudir al Parc Maldonado on hauran activitats per a xiquets i adults. A les 19.00 hores començarà la celebració de la interculturalitat amb l'actuació per al públic infantil de Chirimbolo. A les 20.00 hores tindrà lloc l'actuació Polynesia i a les 21.00 hores Bollywood. A més al parc comptaran amb tres foodtrucks amb menjar de diferents paises.