Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Informació Complex Esportiu La Mallá

'ESPORTS' 3 de febrer de 2023

Atés el marc legal, l'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha realitzat una modificació en els descomptes aplicats fins hui en el Complex Esportiu La Mallá.

En virtut d'aquests canvis, la nova ordenança municipal recull que les bonificacions han de basar-se només en criteris econòmics i no atenent criteris personals (pensionistes/joves/menors de 14 anys/carnet Jove/persones desocupades​) com s'estava realitzant fins al moment.

Des de l'entrada en vigor de la nova ordenança l'1 de gener de 2023, s'apliquen una sèrie de descomptes del 30%, 75% i 90%, en funció de la renda econòmica de la unitat familiar.

Per a informar-se i poder beneficiar-se d'aquests descomptes, pot realitzar-ho de la següent forma:

​:: Presencialment de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 17 a 20 hores (Complex Esportiu La Mallá. Avinguda Pacadar s/n)
:: A través del telèfon 962 77 22 11
:: Mitjançant mail: deportes@ribarroja.es

A més, li informem que en breu estarà operatiu el Bo Esport per a totes les instal·lacions esportives, que compensarà fins al 30% de l'abonat en la taxa, dins del Pla de mesures contra la inflació recollit en els Pressupostos Municipals de 2023. Aquest bo serà compatible amb la bonificació econòmica de la nova ordenança.