Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament de Riba-roja imparteix formació al teixit associatiu local per a facilitar-li l'accés a les subvencions públiques

La iniciativa, pionera i innovadora, té com a objectiu dotar de major coneixement a les associacions i entitats en la gestió i tramitació de les subvencions a nivell local, provincial i autonòmic.

'PARTICIPACIÓ CIUTADANA' 26 d'abril de 2023

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria, a través de la regidoria de Participació Ciutadana, ha impulsat l'organització de tres cursos de formació orientats a totes les associacions, clubs i entitats ciutadanes de la localitat, amb l'objectiu d'oferir eines útils per a realitzar gestions i tramitacions de subvencions en les tres administracions públiques.

La formació, que és totalment gratuïta per als participants, aborda temàtiques clau com la gestió i la tramitació de subvencions, conéixer els tipus de subvencions que ofereix cada institució o corporació o saber quins són els requisits necessaris per a obtindre-les, entre altres.

Les jornades formatives es van iniciar el passat 20 d'abril i continuaran els pròxims 27 i 29 d'abril en les instal·lacions de l'IES El Quint.

Aquests cursos estan sent tot un èxit de participació, ja que s'han inscrit al voltant de 50 entitats locals. A més, per al seu desenvolupament s'ha comptat amb la col·laboració d'experts en la matèria com Alejandro Sanchís, tècnic de Participació Ciutadana de la Direcció General de Participació Ciutadana de la GVA o Elena Guerrero, cap de la Unitat de Transparència i Govern Obert de la Diputació de València.

Aquestes formacions, que tenen una duració de dues hores i mitja i s'estan realitzant durant el mes d'abril, són una oportunitat única per a les associacions i entitats locals, ja que millora les seues habilitats en la gestió de subvencions i contribueixen al creixement i benestar de la localitat.

L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga, ha destacat “estem compromesos a secundar i enfortir el treball de les associacions, clubs i entitats locals i per això, apostem per aquests cursos de formació a tres bandes per a dotar-los d'eines clau per a la realització dels seus tràmits”.

Així, l'alcalde ha ressaltat ‘duem a terme una permanent labor de cohesió de les associacions i entitats locals que es visibilitzarà amb la pròxima VI Fira d'Associacions que se celebrarà els dies 3 i 4 de juny’

Durant els pròxims mesos l'Ajuntament oferirà cursos i formacions que tindran com a temes principals els Fons Next Generation, Agenda 2030, Economia Circular i Transició energètica. Amb ells, es busca enfortir al teixit associatiu de la localitat oferint eines concretes per a la seua gestió i desenvolupament.