Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'alcalde de Riba-roja inicia una campanya de trobades amb el teixit associatiu de la localitat

Robert Raga recollirà propostes i suggeriments del centenar d'associacions i entitats locals.

'PARTICIPACIÓ CIUTADANA' 1 de febrer de 2022

Quan es compleixen dos anys de l'inici de la pandèmia, la presencialitat torna a la vida pública després d'iniciar-se la desescalada de la sisena ona. La consolidació del descens dels contagis i l'estabilització als hospitals ha permés, a poc a poc, tornar a la normalitat. L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga ha aprofitat aquesta conjuntura per a reprendre l'agenda de contactes, de manera presencial, amb el teixit associatiu de la localitat, a fi de conéixer de primera ma propostes i suggeriments que els afecten la seua activitat diària, així com qualsevol altre aspecte que redunde en una millora en el benestar dels veïns i veïnes de la localitat.

Robert Raga ha iniciat una campanya d'acostament i escolta a les 105 entitats i associacions del municipi, dels diferents àmbits socials. Així, durant els pròxims mesos es reunirà amb representants dels 41 clubs esportius, 21 entitats culturals, 10 entitats socials, 7 associacions de veïns, 6 de l'àmbit de la Igualtat i LGTBIQ+, 4 entitats mediambientals, així com unes altres d'altres àmbits de la vida social, educativa o empresarial de Riba-roja de Túria.

Amb aquest gest, l'alcalde pretén mostrar a les associacions la proximitat i la proximitat del consistori cap a aquests col·lectius ciutadans, i felicitar-los per l'esforç de continuar desenvolupant les seues activitats, malgrat la situació de pandèmia, adaptant-se a les circumstàncies sanitàries de cada moment.

La ronda de contactes començarà aquest dimarts 1 de febrer a les 18.00 hores, amb l'Associació “Dones de la Mediterrània”, que ha représ recentment la seua activitat en l'Espai de la Dona i es repetiran el 3 de febrer amb joves artistes, el 4 de febrer amb la Unió Democràtica de Jubilats i Pensionistes UDP, el 8 amb l'Associació d'Ames de casa i Consumidors, Tyrius i amb l'Associació per a la rehabilitació i inserció de la diversitat funcional, ARIDIF.

Riba-roja compta amb un nodrit i actiu teixit associatiu amb el qual col·laborem de manera periòdica i al qual hem d'atendre respecte a les seues demandes i suggeriments per a ajudar-los

“El contacte amb el teixit social ha sigut permanent des del 2015, però la pandèmia havia limitat molt les trobades presencials tan necessaris” -assegura l'alcalde de Riba-roja, Robert Raga qui matisa “des del consistori sempre secundarem i fomentar l'associacionisme com a eina clau d'interlocució amb l'administració”.