Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'associació Túria Canina i l'Ajuntament de Riba-roja ofereixen un curs gratuït d'educació canina per als veïns de Riba-roja

L'objectiu és tant aprendre a educar als gossos com fomentar la tinença responsable per part dels amos per a millorar la convivència entre tots.

'BENESTAR ANIMAL' 19 de novembre de 2019

L'associació sense ànim de lucre Túria Canina impartirà un curs bàsic d'educació canina i tinença responsable durant els pròxims dies 30 de novembre i 7, 14 i 21 de desembre al parc de la Urbanització Mas d´Escoto de Riba-roja de Túria.

La inscripció en aquest curs és complemente gratuïta gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria, a través de les seues regidories de Benestar Animal i pot realitzar-se fins a completar places en el correu electrònic: turiacanina@gmail.com o en el telèfon 623176206.

L'objectiu d'aquest curs és doble, ja que pretén educar tant als cans com als seus pro-pietaris, amb la finalitat de millorar la convivència entre els gossos i tots els veïns del municipi, fomentar la tinença responsable i enriquir la qualitat de vida d'aquestes mascotes.

En aquest sentit, el curs inclou un apartat específic per a conscienciar als propietaris dels gossos sobre la recollida de les deposicions dels cans, la neteja dels orines amb líquids desinfectants i la necessitat del compliment de les ordenances d'higiene i seguritat.

De la mateixa manera, es realitzaran exercicis pràctics guiats per un educador caní professional perquè els propietaris sàpien com ensenyar als seus gossos els conceptes bàsics d'obediencia, resposta a la cridada i socialització amb altres gossos i persones per a millorar la convivencia entre tots i evitar les situacions que puguen suposar un possible risc tant per al gos com per als veïns.

Aquest curs pràctic es tancarà amb un passeig de socialització en el qual propietaris i gossos recorreran alguns carrers de la població posant en pràctica els conceptes apresos durant el curs.

Per a Jose Luis López, regidor de Benestar Animal, “aquest tipus d'accions formatives milloren la convivència amb la resta de persones i gossos, i fomenta les actituds cíviques. És necessari que els propietaris prenguen consciència de la importància de mantindre en condicions òptimes els carrers i l'obligació de netejar els residus de les seues mascotes”

Informació i inscripcions:
Túria canina
https://www.facebook.com/groups/turiacanina/about/
Telèfon de contacte: 623176206
Correu de contacte: turiacanina@gmail.com