Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Les X Jornades Gastronòmiques arriben a Riba-roja

De l'1 al 14 de setembre es podran degustar menús originals i de qualitat amb l'objectiu de recuperar i posar en valor les tradicions gastronòmiques locals.

'TURISME I PATRIMONI' 26 d'agost de 2021

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria des de la seua àrea de Turisme i Patrimoni organitzen una nova edició de les Jornades Gastronòmiques, afavorides per les gastromarques del Tros al plat i L’exquisit mediterrani. La iniciativa, ja afermada en el municipi, es podrà gaudir de l'1 al 14 de setembre.

La fi d'aquestes jornades és recuperar i posar en valor les tradicions gastronòmiques locals. La gastronomia del municipi està consolidada en la dieta mediterrània, posseeix característiques úniques i els menús que s'ofereixen en aquesta edició destaquen per l'originalitat, riquesa i qualitat de les receptes. A través de les quals, es dona visibilitat als plats i ingredients més representatius del municipi.

Un altre dels objectius és fer costat als restauradors locals per a ajudar en la reactivació del sector, afectat per la crisi sanitària causada pel COVID-19.

En aquesta edició són tres els restaurants que oferixen menús de 25€ dels quals 2 € seran destinats a una causa solidària. Restaurant La Muralleta, El Racó del Bon Gust i La Vaca Gastrotapas, han preparat menús especials amb el producte local com a protagonista, que inclouen entrants, plat principal i postres.

“Una nova edició, que segueix amb l'objectiu de posicionar-nos dins del mapa gastronòmic de la Comunitat Valenciana i en la qual volem continuar donant visibilitat a la nostra rica gastronomia local sense oblidar el factor solidari característic d'aquesta iniciativa” – apunta l'alcalde de Riba-roja, Robert Raga.

Els tres menús es poden consultar en la web ribarojadeturiaturismo.com, on es troben els contactes per a realitzar la reserva i gaudir de les jornades.