Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Obertura termini per a participar els comerços de restauració en la XVII edició del 'Racó del Menjar'

(2)
Presentació de sol·licituds fins al 6 d'abril de 2023.

'FOMENT ECONÒMIC I COMERÇ' 31 de març de 2023

Un any més i, vist el resultat i el bon acolliment de la realització dels 20 anys de la Fira del Comerç, tant per part dels comerciants del municipi com per part de tota la població del mateix i forans, des de la Regidoria de Comerç es durà a terme la XXI Edició de la Fira del Comerç de Riba-roja de Túria.

Dins del marc de la Fira del Comerç, es realitzarà la XVII edició del "Racó del Menjar", a l'esplanada davant del Centre d'Informació Juvenil (CIJ), a fi de promocionar el comerç local del sector de la restauració entre els assistents.

Serà regulada per les seues pròpies Bases, que inclouen variacions notables sobre les d'anys anteriors, amb la finalitat d'evolucionar i millorar la gestió de l'esdeveniment.
 
La Fira de Comerç de Riba-roja, no solament és una exposició d'articles oferits en els comerços al detall de Riba-roja sinó que, a més, és una manifestació cultural i atracció lúdica que ara com ara, s'ha convertit en un dels esdeveniments més importants de la nostra localitat, posicionant el comerç en el lloc que li correspon, sent referent de la comarca i fins i tot de la Comunitat Valenciana.
 
Per això, la denominada “XVII edició del Racó del Menjar", tindrà com a data de realització els dies 5, 6 i 7 de maig de 2023 (coincident amb el dia de la mare) en el següent horari:

Divendres, 5 de maig de 2023, Obertura de la XVII edició del Racó del Menjar (8 expositors en 8 casetes de fusta de *3x5m): A les 19.00 h. i fins a les 03:00h del 6 de maig.

Dissabte, 6 de maig de 2023, Inauguració oficial XXI Fira del Comerç (expositors en 100 casetes de lona de 4x3m): A les 18.00 h. i fins a les 04:00h del 7 de maig.
 
Diumenge, 7 de maig de 2023, des de les 11.00 a 14.00 hores i des de les 17.00 a les 21:00h

El dissabte 6 de maig, es podrà prestar servei de proveïment al personal de muntatge dels estands i públic en general en horari previ a la inauguració oficial.
 
Per a la sol·licitud de participació i termini, la reserva de l'expositor haurà de formular-se en l'imprés de SOL·LICITUD DE PARTICIPACIÓ normalitzada (annex I de les Bases) que, una vegada emplenat i signat, haurà de presentar-se juntament amb tota la documentació requerida en les Bases Reguladores, preferiblement a través del Registre d'Entrada Electrònic de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria (obligatori per a societats jurídiques), des de la present publicació de les bases fins al 6 d'abril de 2023.
 
En el cas de necessitar algun aclariment o dubte sobre aquest tema, pot cridar a l'àrea de comerç al telèfon 962779296 o emetre la consulta a través de correu electrònic comercio@ribarroja.es