Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

L'App Riba-roja Info es consolida com una àgil i eficaç ferramenta amb prop de 10.000 descàrregues

Des de 2015 s’han resolt més de 3.000 incidències registrades en el sistema.

'PARTICIPACIÓ CIUTADANA I TRANSPARÈNCIA' 16 de juliol de 2018

Ja són 9.836 ciutadans els que tenen en les seues smartphones l’App Riba-roja Info, l’aplicació mòbil creada a finals de 2015 amb la finalitat de facilitar la comunicació dels veïns i veïnes del municipi amb l’Ajuntament.

A través d’esta app qualsevol ciutadà pot comunicar una incidència al consistori a fi d’agilitzar la seua resolució pels departaments implicats. Fins a la data, les xifres d’incidències resoltes des que es va crear l’aplicació són molt positives,

“Un 90’74% de les incidències rebudes s’han resolt de forma efectiva i amb celeritat,  En total han sigut 3.078, amb només un 9’26% d’incidències en procés de ser resoltes”, assegura el regidor de Transparència i Participació Ciutadana, Rafa Gómez Sánchez

Per a l’edil, estes dades no són sinó “una mostra més de la interrelació, participació i transparència que existix entre el ciutadà i l’Ajuntament. L’App ens ha permés donar una resposta eficaç al ciutadà i agilitzar la gestió municipal”.

Una altra funció de l’app és la secció de participació ciutadana, a través de la quina la ciutadania pot enviar suggeriments per a millorar el poble. Fins a la data, l’aplicació s’han rebut un total de 360 propostes.

A més, esta app incorpora altres prestacions com una guia local de comerços, una llista de telèfons d’interés, una agenda d’esdeveniments del municipi, les principals notícies de la població i el llistat de bans municipals.

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria és conscient que les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) són cada vegada més importants en el dia a dia dels habitants del municipi i, per eixa raó, està donant els passos necessaris per a adaptar-se a les  noves formes de comunicació amb el fi millorar dia a dia la comunicació amb els veïns i veïnes.

Si encara no has descarregat esta app en el teu mòbil, recordar que està disponible de manera gratuïta tant per a iPhone a través de l’App Store com per a Android a través de Google Play.