Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja celebra les Festes de Sant Vicent Ferrer

Organitzat per l'Altar de Sant Vicent Ferrer de Riba-roja de Túria en col·laboració amb l'Ajuntament, el programa compta amb activitats per a totes les edats i gustos, del 5 al 8 d'abril.

'FESTES' 2 d'abril de 2024

Un any més, Riba-roja de Túria celebrarà la tradicional Festivitat de Sant Vicent Ferrer. Des de l'Altar de Sant Vicent Ferrer en col·laboració amb l'Ajuntament conviden a unir-se als actes programats a tots els habitants i visitants del municipi, on els espera amb un programa replet d'activitats per a totes les edats i gustos, els dies 5, 6, 7 i 8 d'abril.

El divendres 5 d'abril marca l'inici de les festivitats amb un esdeveniment destacat en el Teatre Cervantes a les 21.30 hores amb l'exaltació dels Clavaris de l'Altar 2024, María Sánchez i Salvador Cortina, al costat del Clavari Major Infantil Ariel Barreto Martínez. Acompanyant este acte, comptarem amb la presència de la Clavariesa Major de les Festes vicentines de València, Tonya Xàtiva. A més, els xiquets ens delectaran amb la representació del miracle titulat "Follies per amor”, que presentaran prèviament el dimecres 3 d'abril en el Concurs de Miracles en l'edifici de l'Once de València, organitzat per la Junta Central Vicentina i Lo Rat Penat.

El dissabte 6 d'abril, les activitats comencen prompte a les 8 del matí amb el muntatge de l'Altar, seguit pel trasllat dels sants fins al CIJ a les 18 hores, on tindrà lloc la tradicional "Pujada del Sant" al seu altar. Una vegada més, gaudirem de la representació del miracle "Follies per amor". A la nit, havent sopat, els carrers del poble s'ompliran de música amb la "Cantà d'albaes" a càrrec de l'Associació Tio Baina.

El diumenge 7 d'abril estarà dedicat especialment als més xicotets, amb un parc infantil d'11 a 18 hores a l'esplanada del CIJ. A les 17 hores, tindrà lloc el tradicional berenar de xocolate i pacremat. A la nit, el "Quadre Artístic de Vilamarxant" ens brindarà una funció teatral a les 23 hores.

El dilluns 8 d'abril, dia festiu en honor a Sant Vicent Ferrer, se celebrarà la solemne Missa Major a les 11 hores i es durà a terme el bateig del xiquet Felipe Capella Bigorra. A la vesprada, hi haurà berenar popular amb orxata i fartons i a les 17.30 hores, la companyia Scura Splats ens oferirà un espectacle infantil. A les 18.30 hores, tindrem l'oportunitat de presenciar una vegada més el miracle titulat "Follies per amor". Finalment, a partir de les 19 hores, es realitzarà la baixada del sant i el seu trasllat a la casa dels pròxims clavaris. Les Festes de Sant Vicent Ferrer de Riba-roja de Túria prometen ser dies plens de tradició amb moment únics i entranyables.