Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja estableix un recorregut més llarg i per carrers més amplis per a celebrar la cavalcada dels Reis Mags

Les modificacions pretenen extremar les mesures de seguretat enfront de la sisena ona de la Covid-19. Per a poder assistir, s'hauran de seguir les recomanacions generals vigents en l'actualitat.

'TURISME I PATRIMONI' 3 de gener de 2022

Un any més Ses Majestats els Reis Mags d'Orient visiten la localitat de Riba-roja, però en aquesta ocasió l'el Ajuntament ha extremant les mesures per a garantir la seguretat dels assistents a causa de la sisena ona de la pandèmia del coronavirus.

Per a això, s'ha establit un nou recorregut amb més quilòmetres i que discorrerà per carrers més amplis amb l'objectiu d'evitar les aglomeracions. A més, no hi haurà contacte amb les persones ni repartiment de regals o caramels i els assistents hauran de seguir les recomanacions generals vigents com són la distància de seguretat i portar posada la mascareta.

“Després de la reunió de la comissió Covid es va decidir seguir avant amb la cavalcada dels Reis perquè se li ha dotat de les màximes garanties de seguretat. Hem determinat un recorregut més espaiós, per diversos barris del nostre municipi, que garanteix una menor concentració de les famílies en realitzar-se per carrers més amples. Amb això, s'afavoreix la ventilació, es podrà veure des dels balcons dels domicilis i, a més, no es repartiran ni regals ni caramels per a evitar el contacte personal” – ha destacat l'alcalde de Riba-roja, Robert Raga.

En concret, el nou recorregut s'inicia a les 17.30 hores del dimecres, 5 de gener, en el Camí de València i discorre per la carretera de Vilamarxant, el carrer Cronista Cerveró, l'avinguda de la Pau, el carrer Ausiàs March, la carretera de Vilamarxant, carrer Sant Ana, avinguda Pacadar i finalitzarà al carrer Major, en sentit a Loriguilla.

Raga ha puntualitzat que “Ses Majestats han considerat que l'important és saludar als nostres xicotets, que sàpien que són ací i que la nit del dimecres passaran per totes les seues cases per a deixar-los els regals que han demanat perquè segur que s'han portat molt bé”.

Visita del Patge Real

Així mateix, el municipi de Riba-roja rep hui i demà la visita del Patge Reial perquè, prèviament a la cavalcada, es puga fer el repartiment de regals, d'una manera ordenada i controlada.

Així, el Patge estarà en la Plaça de la Torre des de les 10 hores del matí fins a les 13.30 hores del migdia i de les 17 hores fins a 19.30 hores de la vesprada rebent als xiquets/es. Per a assistir serà necessari l'ús de la mascareta i el recinte, a l'aire lliure, estarà controlat per la policia local i protecció civil.

Com a novetat d'enguany, el Patge Reial també visitarà les urbanitzacions per a recollir les cartes a SSMM. En concret, durant el dia de hui en horari de 17 a 19 hores de la vesprada estarà en el centre social de Masia de Traver, en el centre sociocultural Zona Nord, en el centre sociocultural València la Vella i en el club social La Reva.

Per als xicotets/es que no puguen assistir a aquesta cita amb el Patge s'ha establit un mail perquè igualment puguen enviar les seues cartes als Reis i aquests sàpien quins són els regals que més desitgen: reyesmagosribaroja@gmail.com.