Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja instal·la punts per a descarregar i imprimir certificat covid

El consistori buscar ajudar les persones que no saben utilitzar les xarxes o no tenen accés a elles.

'SERVEIS PÚBLICS' 7 de desembre de 2021

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha posat en marxa una campanya per a ajudar les persones amb major dificultat amb la tecnologia o sense accés a les xarxes, a descarregar els seus ‘passaports covid’ i imprimir-los si fora necessari.

La iniciativa llançada per l'alcalde Robert Raga tindrà una duració inicial de dues setmanes aproximadament i permetrà atendre de manera presencial a veïns o veïnes que “no sàpien utilitzar les xarxes o senzillament no tinguen un telèfon intel·ligent com pot ser el cas de moltes persones majors”, segons ha explicat Raga.

“La bretxa tecnològica s'ha acrescut amb la pandèmia i estem lluitant contra ella amb moltes iniciatives com aquesta, en la qual no sols oferim una solució, sinó que també pretenem explicar a les persones que s'acosten com fer-ho perquè aprenguen a manejar-ho per si mateixa” ha afegit l'alcalde alhora que ha recordat que ja es van facilitar tauletes i solucions tecnològiques durant la pandèmia.

Els ‘Punts digitals covid’ estaran instal·lats d'una banda en el nucli urbà a través d'una atenció diària al matí de dilluns a divendres i a la vesprada els dimecres, i d'altra banda a les urbanitzacions a través d'un equip mòbil que recorrerà les quatre principals tres vegades per setmana incloent els dissabtes.

El servei serà presencial i totalment gratuït i donarà principi divendres que ve 10 de desembre. Les persones que necessiten assistència tan sols hauran d'acostar-se amb la seua targeta sip i el seu document d'identitat que la identifique, a més del seu mòbil i tindre certificat digital o estar inscrita en el sistema clau nacional.