Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Ribactiva Empreses obri oficina en l'àrea industrial per a atendre l'empresariat

L'Ajuntament de Riba-roja impulsa el servei de consultoria i assistència a les empreses locals.

'POLIGONS INDUSTRIALS' 30 de novembre de 2023

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha presentat Ribactiva Empreses, el servei municipal per a la prestació de consultoria i assistència a les empreses en els polígons industrials de la localitat. Naix com l'evolució d'AMIDE i es tracta d'un servei per a totes les empreses de qualsevol grandària, posicionament o sector, tenint com a objectiu enfortir i millorar el sector econòmic i industrial del municipi, amb estreta col·laboració de les associacions empresarials del territori, Riba-3, Asocreva i EGM-PLV.

Representants del teixit empresarial del polígon van poder conéixer a l'equip tècnic i humà del servei en l'acte que va comptar amb la participació de l'alcalde de Riba-roja, Robert Raga, la regidora d'Àrees Industrials, Teresa Pozuelo, el regidor d'Activitats, José Luis Ramos, l'alcaldessa de Loriguilla i representants de Fepeval, Riba-3 i Asocreva.

El regidor de Foment Econòmic, José Ángel Hernández va ser l'encarregat de desgranar totes les prestacions del nou servei: “Ribactiva oferirà, assessorament i consultoria en matèries com a finançament europeu, digitalització i noves tecnologies, responsabilitat Social Corporativa o emprenedoria entre altres temes. A més oferirem oportunitats de formació i capacitació basant-nos en l'estudi de les necessitats formatives de la nostra àrees industrials. Serà mitjançant cursos dirigits tant a directius com a treballadors en general, per a així poder oferir formació adaptada a la realitat de les empreses” – va explicar l'edil. Així mateix, Ribactiva té previst oferir desdejunis empresarials per sectors i networking, compta amb el servei d'intermediació laboral Riba Ocupació i brindarà una atenció personalitzada a les empreses. Durant la presentació, es va dedicar un espai per a la formació mitjançant la píndola formativa "Com millorar l'ambient laboral per a incrementar la productivitat?", dirigida per Adriana Rubio, empresària, conferenciant i capacitadora especialitzada en habilitats directives.

L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga es va dirigir a l'empresariat i va realitzar un relat de les accions i inversions realitzades des de 2015 en l'àrea industrial i que ascendeixen a més de 10 milions d'euros.

Raga va matisar, ‘este treball és fruit de la planificació amb les dues universitats valencianes i la col·laboració conjunta amb les associacions empresarials que actuen com a interlocutors del sector empresarial’. L'alcalde va tornar a incidir en què ‘ la solució real passa per la construcció d'infraestructures potents que afecten l'A7 o la radial que connectaria Xest amb el PLV, paral·lela a la via ferroviària i que descongestionaria de trànsit pesat el polígon’, i va afegir ‘la CV-50 podria ser el segon bypass de València’. L'alcalde va advocar per un creixement sostenible de l'àrea industrial i logística de Riba-roja amb connexió amb el corredor mediterrani.

La nova seu de Ribactiva Empreses, situada en el Centre de Negocis ASG del Polígon Industrial La Reva, ofereix a més un espai totalment equipat amb sala d'usos múltiples, ja disponible per a les empreses i associacions empresarials de les àrees industrials de Riba-roja.