Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9
  • Imprimir

Resolucions judicials

(1)
En aquest apartat pots consultar les resolucions judicials fermes en les quals és part l'Ajuntament de Riba-roja de Túria i que estan publicades en la base de dades del Centre de Documentació del Consell Superior del Poder Judicial (CENDOJ), en compliment de l'article 18.3 t) del Reglament de Transparència i Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria.
 
Les sentències es publiquen amb dissociació de les dades de caràcter personal.
 
En aquesta pàgina pots accedir a la recopilació de sentències realitzades pel Departament de Transparència, Govern Obert i Participació Ciutadana.
 
A més, pots accedir a la base de dades general de CENDOJ, on es poden consultar les resolucions judicials que el Consell General del Poder Judicial publica per a general coneixement de la ciutadania. En aquesta base de dades es poden localitzar utilitzant diferents criteris de cerca, entre altres, les sentències judicials fermes en les quals l'Ajuntament de Riba-roja de Túria és part a través de l'enllaç següent:

Font: Secretaría
Periodicitat: cada vegada que es produixca una modificació
Data d'actualització del text: febrer 2022
Fonament jurídic: art. 18.3 t) del Reglamento de Transparencia y Participación Ciudadana del Ajuntament de Riba-roja de Túria
 
Indicador del Portal de Transparència: 1. Transparència activa i informació sobre la corporació municipal: 1.3 Publicitat activa sobre els organs de govern municipals, informes i resolucions judicials: Ítem 20
Indicador de l'index de transparència DYNTRA: dam1312​