Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

Saluda de l'Alcalde


Benvinguda de l'Alcalde a les veïnes i veïns del municipi de Riba-roja de Túria.
(id: 11386)Estimats veïns i veïnes

Em complau enormement donar-vos la benvinguda a l’espai virtual del nostre Ajuntament. Una finestra que obrim als habitants de Riba-roja de Túria per a que coneguen tota la informació del seu municipi, alhora que facilitem la realització de qualsevol tipus de tràmit administratiu.

Des de l’equip de govern apostem fermament per la transparència, perquè volem garantir, aprofitant la plataforma virtual, que els ciutadans tinguen accés directe a l’agenda, retribucions i actuacions dels principals càrrecs polítics del nostre ajuntament, i que ara ja poden consultar a través del Portal de Transparència. D’esta manera, proporcionem a la ciutadania un canal de control democràtic amb el que donem resposta a la seua demanda de major coneixement i facilitem el control i fiscalització de la gestió política i administrativa. La vida política del nostre poble ha de ser cosa de tots i totes.

A més, la pàgina web municipal i la resta de mitjans de comunicació públics que tenim al nostre abast són una peça clau en el foment i la difusió dels processos participatius, i proporciona als ciutadans una forma còmoda, ràpida i àgil d´accés a la informació.

També és una finestra oberta al coneixement del nostre municipi, dels recursos històrics, patrimonials, paisatgístics i culturals amb els que comptem, que confereixen a Riba-roja, juntament al valor del seu enclavament, un gran potencial que el situa al capdavant dels municipis valencians.

Robert Raga Gadea
Alcalde
Xarxes socials: 
Facebook amrobert (id: 9406) Twitter @RobertRaga (id: 9407)