Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9
  • Imprimir

Protecció Civil

L’Agrupació de Voluntaris/es de Protecció Civil és una organització de caràcter humanitari i altruista, composta per persones físiques majors d’edat que, en la seua condició de voluntaris/es i sota la direcció de l’òrgan competent de l’ajuntament, actua de manera desinteressada i solidària en benefici de les persones, els béns i el medi ambient de la Comunitat Valenciana.

Les seues actuacions s’emmarquen dins del terme municipal i, quan hagen acords de col·laboració, dins de la Comunitat Valenciana en casos d’emergències, riscos i altres plans especials i procediments d’actuació, a més de canalitzar i estructurar la participació ciutadana en tasques de protecció civil per mitjà de la prevenció i la intervenció.

 

En el document adjunt es troba:

 

Reglament Protecció Civil Riba-roja del Túria.

 

Les persones interessades a formar part de l’Agrupació Local de Protecció Civil han de presentar la sol·licitud en el registre d’entrada de l’ajuntament junt amb una fotocòpia del DNI.

A més de poder realitzar el tràmit presencialment, l’Ajuntament de Riba-roja del Túria posa a disposició dels ciutadans del municipi la possibilitat de realitzar el tràmit de forma telemàtica, per a això és requisit necessari posseir un certificat digital, sent els certificats acceptats pel portal els següents:

:: DNIe (Document nacional d’identitat electrònic).
:: ACCV (Autoritat de certificació de la Comunitat Valenciana), que es pot obtindre en el Punt de Registre d’Usuari que es troba en les oficines municipals situades en Plaça de l’Ajuntament núm. 9.

Després d’accedir a l’Oficina virtual i per a fer ús de la plataforma, la primera vegada que un usuari accedix ha de sol·licitar la seua activació. El sistema notificarà al compte de correu electrònic associada al certificat digital la confirmació de la dita activació i a partir d’este moment l’usuari podrà fer ús de tots els servicis oferits en la seu electrònica. El tràmit corresponent a la Incorporació a la Agrupació Local de Protecció Civil es troba disponible en l’àrea ‘Tràmits per temes > Seguretat ciutadana'.