Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Polígons Industrials

CàrrecTractamentNomPartit
RegidorSra. Dª.Teresa Pozuelo MartínPSPV-PSOE(id: 11369)1. Les denominacions dels Polígons Industrials segons la seua ubicació de Nord a Sud i d'Oest a Est, són els següents, i es poden trobar en l'enllaç:


:: Entrevies, Parc Logístic Valencià, L'Oliveral, Sector 14, Casanova, Sector 13 i Masia Sant Antoni de Poyo, Sector 12 i Bassa, Mas de Baló.


2. La dimensió total de totes les àrees industrials concentrades de Riba-roja de Túria és de 6'5 milions de metres quadrats.

 

3. La principal activitat que es desenvolupa en tots els casos és de Logística, trobant també alguns casos empreses de serveis i en menor quantia empreses de transformació de productes que mai solen ser matèries primeres originals.

 

4. El número aproximat d'empreses enclavades en les distintes àrees oscil·la entre les 800 i les 900. Segueix l'enllaç si et cal trobar-ne alguna.


5. Respecte a les activitats de revitalització que s'estan promovent per l'Ajuntament són les següents:


a. Un any darrere de l'altre, es van fent millores en l'estat dels asfalts i de les zones verdes, creant-se a més espais de descans i noves àrees d'estacionament.
b. A més de les netejes de xoc dutes a terme des de l'any 2015, existeix des del 2019 una empresa contractada per l'Ajuntament dedicada exclusivamente a la neteja diaria del vials públics als Polígons Industrials i el manteniment de les zones verdes. També es mante diàriament la senyalització viaria i les voreres.
c. S'està estudiant un canvi radical en la imatge que oferixen els nostres polígons, i varem començar per la creació d'una "marca", que es reflectisca en la pròpia senyalització, i que tinguera un caràcter distintiu i fàcilment reconeixible. Parlem concretament d'AMIDE.
d. S'ha promogut amb èxit, l'associacionisme empresarial. La intenció principal era trobar interlocutors amb el món empresarial de Riba-roja, atés que fins a la data tan sols existia una associació.

 

En l'actualitat, l'Ajuntament de Riba-roja de Túria, gestiona a través de l'Àrea de Polígons Industrials, una oficina d'atenció al públic que es troba ubicada en el Polígon Industrial L'Oliveral, carrer X. Contacta trucant al 647 50 62 65, o tambè mitjançant correu electrònic adreçan-te a empresas@ribarroja.es

 

Ens pots seguir a les xarxes socials de Facebook o Twitter