Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

168 veïns de Riba-roja es beneficien de les ajudes per a l'adquisició de la targeta d'FGV bonometro per a zones ABCD i tramvia

La bonificació està dirigida a jubilats, pensionistes i persones amb diversitat funcional.

'TRANSPORT' 3 de juny de 2021

(id: 10843)L'Ajuntament de Riba-roja de Túria a través de l'oficina de la regidoria de Mobilitat ha tramitat un total de 168 sol·licituds de l'ajuda econòmica per a l'adquisició del bonometro a pensionistes, jubilats i persones amb discapacitat amb un grau igual o superior al 64% residents en el municipi. Del total de 168 sol·licituds, 40 d'elles han sigut noves altes i 128 renovacions de targeta.

Aquesta ajuda és fruit del conveni de col·laboració subscrit entre l'Ajuntament de Riba-roja de Túria i Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana que permet bonificar a determinats col·lectius del municipi amb importants descomptes en la targeta de transport d'FGV.

L'objectiu d'aquesta ajuda és fomentar l'ús del transport públic ferroviari que presta Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana entre les persones pensionistes, jubilades i persones amb diversitat funciona. Els beneficiaris ja gaudeixen des del passat 15 de maig de 2021, de la targeta anual sense contacte (TSC) sense límits de viatges per a les zones ABCD i tramvia.

Les sol·licituds van ser presentades entre el 9 i el 31 de març. El nombre total de sol·licituds tramitades ha baixat considerablement respecte a l'exercici anterior en conseqüència de la disminució de desplaçaments que ha provocat la pandèmia. En 2020 es van tramitar un total de 290 sol·licituds, 90 d'elles altes i 200 renovacions.

“Els col·lectius als quals van dirigides les ajudes continuen demandant la bonificació per part de l'ajuntament i FGV, i malgrat el descens continua sent un bon nombre de sol·licituds, molt similars a anys anteriors. Confiem que amb la recuperació de la normalitat, els pròxims exercicis seguisca en augment la demanda i més veïns puguen beneficiar-se de la targeta bonificada.”, valora el regidor de Transports i Mobilitat, Rafa Gómez Sánchez.
 
Es pot consultar la resolució de la convocatòria d'ajudes en la web municipal www.ribarroja.es , en l'app riba-roja info i s'ha remés a la base de dades nacional de subvencions.