Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El professorat i personal tècnic de les Escoles Infantils de Riba-roja reben formació especialitzada

Les instal·lacions educatives de Riba-roja han sigut seleccionades per a la realització d'aquest curs.

'EUDCACIÓ' 7 de febrer de 2020

L'Ajuntament de Riba-roja i el Cefire han posat en marxa el curs “Eines pel canvi”. Una proposta formativa experimental de caràcter continu destinada al professorat i personal tècnic de les Escoles Infantils

Amb aquesta formació es pretén que els docents siguen capaços de donar ple sentit en els moments educatius dels xiquets i xiquetes, entenent l'educació infantil com una etapa amb entitat pròpia, oferint-los un entorn ric en relacions, oportunitats i reptes.

La formació contempla xarrades i tallers d'una manera pràctica i vivencial sustentats en una base teòrica en relació als fonaments de la pràctica pedagògica.

“La formació contínua i permanent del professorat és clau per al seu desenvolupament professional  i per a millorar la qualitat educativa i poder adaptar-la als nous temps i a la transformació social existent”, assegura Záfira Pérez, regidora d'Educació

La neurociència aplicada a l'educació, la salut emocional o l'alimentació són algunes de les temàtiques que s'abordaran.

Cada sessió de la formació s'estructura en tres blocs: una part introductòria i reflexiva, una segona part d'experimentació i formació teòrica, i una última part d'avaluació.

Amb aquesta formació es pretén crear espais i temps perquè els assistents puguen integrar, repensar i entendre cadascuna de les sessions. Al final de la formació es farà una sessió d'intercanvi en la qual cada equip aportarà la seua experiència que enriquirà a tot el grup.

Riba roja compta actualment amb una de les escoles infantils més nombroses de la Comunitat Valenciana amb 280 xiquets i xiquetes a les seues aules i amb un reconeixement destacable en el seu àmbit.