Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El parc de la Plaça Vicent Andrés Estellés renova la seua imatge

L’Ajuntament ha dotat a la zona enjardinada de reg automatitzat, mobiliari urbà i arbratge

28 de febrer de 2017


El Parc de la Plaça Vicent Andrés Estellés, un dels més emblemàtics de Riba-roja, presenta des de fa uns dies un renovat aspecte. La regidoria de Parcs i Jardins està realitzant una actuació integral que afecta tant el reg com al mobiliari urbà i l’enjardinament de la zona.

Els treballs es van iniciar en 2015 amb el canvi del sòl de cautxú de la zona de jocs infantil a fi de millorar la seguretat d’espai infantil. En 2016 es va procedir a l’automatització del reg en tot el perímetre a través de la instal·lació de reg per goteig i electrovàlvules, així com al canvi d’una font pública.

L’última actuació, realitzada recentment, ha consistit en la plantació d’arbratge, amb 21 exemplars de fleixos i dos jacarandas en el centre en substitució a les palmeres que existien antigament.

‘Hem realitzat esta important actuació en un dels parcs més emblemàtics del municipi, al ser un dels més utilitzats per la seua proximitat als Conservatoris i sobre el qual existia una petició històrica dels veïns respecte a la plantació d’arbratge que proporcionara ombra a la zona enjardinada’, assegura el regidor de Parcs i Jardins, Rafa Gómez.

En els pròxims dies la regidoria de Parcs procedirà a la instal·lació de dos taules de picnic i una taula de ping pong antivandàlica, que dotaran a la zona d’un caràcter més lúdic i recreatiu.