Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja es prepara per a rebre 1.500 corredors diumenge que ve

(1)
La doble prova, 21 Mitja Marató i 1ª 5K garantiran l’èxit d’assistència

'ESPORTS' 28 de febrer de 2017


Riba-roja de Túria calfa motors per a rebre el pròxim 5 de març a les 10:00 hores a centenars d’atletes de tota la província. La 21 Mitja Marató de Riba-roja ve acompanyada enguany de la 1a 5K, una prova que pretén atraure a un nombre més gran de corredors de totes les categories.

A més, enguany se suma el component solidari per a ambdós carreres. Totes les inscripcions a qualsevol de les dos modalitats inclouen 1€ solidari destinat a Càritas Jove Riba-roja, concretament per al projecte internacional que l’entitat desenrotlla a Haití.
 
Un any més, els corredors comptaran amb el servici de vestuari gratuït, servici de dutxes junt amb la meta i massatge de recuperació. El mitjà de transport per a desplaçar-se a Riba-roja també ho tindran garantit enguany tots els atletes que decidisquen no agafar el seu vehicle, a través de la línia 9 de MetroValencia. Com a novetat, els participants de la carrera que vinguen amb família podran disposar de servici de guarderia que estarà ubicat en el Col·legi Cervantes, junt amb el Pavelló Municipal.

La bossa del corredor també és un dels grans reclams per a l’atleta que ve a Riba-roja de Túria. Enguany, a més del jupetí marca 42K, inclourà la revista RunningCV, el lot de productes de caldo Aneto, junt amb tot l’avituallament sòlid i líquid post-meta.

La prova comptarà amb la col·laboració de patrocinadors, voluntaris, policia local, guàrdia civil i protecció civil, que junt amb el CD Metaesport que coordina la parcel·la tècnica de l’esdeveniment esportiu i la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria, garantiran l’èxit de la prova.

Enguany, el Castell va acollir l’acte de presentació de la prova en què van estar presents els atletes, Luis Félix Martínez i Marta Esteban Poveda, ambdós del C.A Càrnies Serrano, els que van tindre l’oportunitat de realitzar un entrenament previ a la presentació i comptar la seua experiència personal dels seus mitges maratons. Sens dubte, un dels moments més emotius va ser l’entrega del dorsal ‘200’ a Luis Félix amb motiu de les seues 200 mitges maratons. Antonio Montoya, director tècnic C.D Metaesport, va assegurar que enguany, els esperen als corredors “fins a 34 punts d’animació”.

 

Un dels aspectes solidaris que caracteritzarà la XXI Mitja Marató és la part on participa ‘Càritas Jove’ de Riba-roja. “Els fons que s’arrepleguen de cada corredor aniran destinats al projecte de canalització d’aigües per a les cases a Haití on la germana Sor Natalia, filla de Riba-roja, treballa perquè es faça possible”, va assegurar Amparo Aliaga, Presidenta de Càritas Jove.

Durant l’acte, la regidor d’esports, Lola Verdeguer, va agrair la col·laboració i el suport dels voluntaris, els patrocinadors i els comerços locals, i va puntualitzar alguns detalls de la prova com el nou servici de guarderia que durà a terme ‘Ribamón’ de 9 a 13h, en el col·legi Cervantes. Per la seua banda, l’alcalde de Riba-roja, Robert Raga, el qual correrà enguany en La Mitjana Marató, va destacar la part solidària de la prova, “l’esport és molt important, però la solidaritat també, i enguany, els corredors i animadors podrem col·laborar amb Càritas Jove per a aquells que ho estan passant malament a Haití”.

L’acte va finalitzar amb l’entrega de premis del concurs escolar de dibuix i redacció. Les guanyadores del concurs de redacció i dibuix van ser Alèxia Xica Ramírez de 3r CEIP Eres Altes i María Lucas Martínez de 3a CEIP Eres Altes, respectivament.