Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament posa a la venda una parcel·la de 9.510 metres quadrats en el polígon industrial de Riba-roja

El preu de venda de la parcel·la, situada en el sector Casanova, és d'un milió d'euros

2 de novembre de 2018

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha posat en venda una parcel·la en el sector SUI-2 Casanova, en el polígon Industrial de Riba-roja a fi d'atendre a la demanda existent de sòl industrial en la zona. La parcel·la ocupa una extensió de 9.510 metres quadrats i el preu establit per a la seua venda és d'1.079.956, 74 euros. Aquesta és al costat d'una parcel·la de 4.000 metres en el Parc Logístic l'únic sòl públic del que disposa el consistori.

La parcel·la, recayente a l'Avinguda dels Corretges i Avinguda dels Ceramistes, disposa d'una edificabilitat màxima de 8.112,04 m2 i limita al nord, amb la calle número 2; al sud, amb la calle número 3; a l'est amb la parcel·la 1-11 i a l'oest amb les parcel·les 1-8 i 1-9. El terreny en venda disposa d'altres usos com el comercial, hoteler, oficines, tallers i serveis.

L'Ajuntament de Riba-roja va rebre aquesta parcel·la fruit de la reparcel·lació realitzada en 2004, en virtut de l'aprofitament del 10% lucratiu del sector que li corresponia legalment. La venda respon a la demanda existent de nova inversió en el polígon de Riba-roja, especialment d'activitat relacionada amb el sector logístic.

La venda de la parcel·la generarà importants ingressos a les arques municipals, no solament en concepte dels corresponents a l'adquisició de patrimoni municipal del sòl, sinó en impostos directes, com l'ICIO o l'Impost de Béns Immobles, que variarà en funció de la superfície edificada.

Les empreses del sector logístic han despertat gran interès pel polígon industrial de Riba-roja de Túria en els últims temps. La seua situació estratègica entre el Bypass i l'A-3, a tan sol 5 minuts de l'Aeroport i 15 minuts del Port de València, ho han convertit en ferm competidor d'altres zones industrials com Parc Sagunt.

El termini de presentació d'ofertes per a l'adquisició de la parcel·la finalitza el 6 de novembre