Está usted en:
  • Imprimir

Les gimnastes de Riba-roja continuen sumant excel·lents resultats

'ESPORTS' 16 de maig de 2017

Dissabte passat es va celebrar la primera fase del Circuit Iberdrola a Almussafes. L’equip format per Natalia Mora, Paula Reis i Estela Orts va quedar classificat en segona posició en la General.

En la classificació per aparells, Natalia va aconseguir medalla en els tres aparells en què participava, or en corda i maces; i plata en pilota. Paula Reis va ser or en cinta i en cércol va aconseguir ser quinta classificada. Estela va quedar sexta en mans lliures.

Amb estos resultats, el Club de Gimnàstica Rítmica Riba-roja es classifica per a la següent fase que se celebrarà el 25 d’octubre.

Ja el diumenge es va celebrar la fase autonòmica del Campionat d’Espanya Individual, en la que van participar Natalia Mora i Paula Reis, ambdós en primera categoria.

Natalia va quedar campiona autonòmica aconseguint l’or en els quatre aparells amb què participava: cércol, pilota, maces i cinta.

Paula Reis va ser quarta en la classificació general i va obtindre medalla en maces que va ser segona i tercera en cinta. Les dos estaran en la fase nacional del Campionat d’Espanya Individual que se celebrarà a València del 22 al 25 de juny.

I del 19 al 21 de maig se celebrarà el Campionat d’Europa de Conjunts júnior a Budapest, on participarà la gimnasta del club, Tania kaute, concentrada en el CAR de Madrid des del passat mes de novembre preparant la competició.