Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja fa lliurament de dos xecs solidaris a l'associació Amics del Poble Sahrauí i ARIDIF

Cinc restaurants van oferir en les VIII Jornades Gastronòmiques menús a 22€, dels quals 2€, van ser destinats a causes benèfiques.

'PATRIMONI I TURISME' 30 d'octubre de 2019

Amb motiu de la celebració de les VIII Jornades Gastronòmiques, la regidoria de Patrimoni i Turisme de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria acompanyada dels restauradors particips han fet lliurament este matí de dos xecs per valor de 80 euros i 215 euros a l'Associació ARIDIF i a l'Associació Amics del Poble Sahrauí. En el transcurs de les Jornades, que es van celebrar de l'1 al 15 de setembre, un total de cinc restaurants locals van oferir diferents menús a un preu de 22 euros, dels quals 2 euros van ser destinats a estes causes solidàries.

Per a Riba-roja, la gastronomia s'ha convertit en una activitat molt destacada que, a més d'afavorir el desenvolupament econòmic i l'ocupació, suposa un atractiu turístic molt distingit. Per això, objectiu d'estes jornades, afavorides per les gastromarques “Del Tros al plat” i “L´exquisit mediterrani” de la qual Riba-roja forma part, és recuperar les tradicions gastronòmiques locals, posar en valor els productes gastronòmics de la zona, donar-los a conéixer i sobretot experimentar amb nous sabors.

Durant les Jornades, els veïns i veïnes de Riba-roja van poder gaudir de menús molt cuidats i d'alta qualitat inspirats en la cuina visigoda, amb sabors que van traslladar als comensals fins a l'època dels nostres avantpassats. El tradicional allioli de codony amb pa, el deliciós brull de cabra amb mel de flor del taronger i anous, la Galeica Theodomir sobre col amb olives o l'ensalada de cabdells, escabetx de peix i tomaca valenciana van ser algunes de les especialitats protagonistes que van oferir restaurants com el Racó del Bon Gust, el restaurant Antonio, el Baret de Quique, la Vaca Gastrotapas i el restaurant Masia de Traver.

Una vegada més, l'Ajuntament de Riba-roja ha deixat entreveure el caràcter solidari dels habitants d'este municipi que any rere any es tornen per a formar part d'una iniciativa gastronòmica amb finalitat solidària.